torstai 16. huhtikuuta 2015

Mokkajakku ja bootcut-farkutTäällä sitä ollaan Pirkanmaalla kevään ensimmäisellä ”landekäynnillä” ja tarkoitus on viipyä täällä muutama päivä. Omalla mökillä emme vielä oleskele emmekä edes käy siellä saunomassa, vaan tällä reissulla pysyttelemme päätalolla. Hommaa riittää niin sisällä kuin ulkonakin, mutta tässä pikaisesti kuvia yhdestä alkuviikon asuistani.


Siistin rento kokonaisuus koostui bootcut-farkuista sekä mokkajakusta. Asu tuntui päällä oikein mukavalta, mutta täytyy tunnustaa, että ihan niin huoleton kuin voisi kuvitella en kuitenkaan mokkajakku päällä ole. Olen onnistunut pilaamaan parikin mokkavaatetta tiputtelemalla päälleni jotain, jota en ole saanut  kunnolla putsattua vaattesta. Olen siis pikkuisen normaalia varovaisempi olen aina kun ylläni on jotain mokkaista.

Huomenna taas edessä ahkera päivä kevättöiden merkeissä. Reipasta työviikon loppua teillekin!4 kommenttia:

 1. Hyvää mökkeilyä! Tykkään noista sun kengistä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, kengät on aivan ihanat jalassa.

   Poista
 2. Oletko kokeillut suojata ja hoitaa mokan pintaa Woly Suede Velours-ainella, joka antaa myös kosteussuojan ja mahdollisiin tahrojen poistoon Woly Suede Velours Gum. Tuolla gumilla pyyhkäisemällä litistyneen mokan 'nukan' saa uudelleen 'pörheämmäksi'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden vuosia sitten tekemieni sottaamisten jälkeen opin suojaamaan mokkavaatteet. Kiitos maininnastasi, sillä muistuipa mieleen, että yksi mokkaliivi on suojaamatta.

   Poista