lauantai 18. huhtikuuta 2015

PuolipitsimekossaPari päivää on vaatetusta ajatellen kulunut hyvinkin rennoissa merkeissä. Mulla on maalla oma vaatevarasto, jota en kotona kaupungissa pidä. Tänne ne ovat kuitenkin onnen omiaan, esimerkkejä näistä mökkiasuista  näissä kuvissa viime vuodelta.

Alla olevien kuvien myötä voi palata kaupunkimaisempaan pukeutumiseen. Asukuvat ovat viikon takaa, jolloin kävimme 75-vuotispäivillä, joita vietettiin perheen ja lähimpien sukulaisten kanssa. Asuksi valitsin mustan "puolipitsi"mekon, jonka ostin tänä keväänä 3+1 –päivää alesta. Pitsifriikkinä bongasin vaatetangossa pitsisen helman ja innostuin tietysti heti tutkailemaan vaatetta tarkemmin. Lähempi tarkastelu osoitti, että mekossa oli kiva, tavallisesta poikkeava ratkaisu. Pitsikangas on vain mekon etuosassa ja takakappale on tukevaa trikoota, joka lieventää mekon juhlavuutta. Se sopii loistavasti pienimuotoiseen juhlaan, mutta ei ole liian juhlava käytettäväksi muutenkin. Voisin hyvin kuvitella pukeutuvani siihen vaikkapa joku kesäpäivä tai yhdistäväni sen parka-, farkku- tai nahkatakkiin. 
Mekon pitsi sekä jakun ”nyppylät” ja pienet paljetit olivat jo niin näyttäviä, että koruiksi halusin yksinkertaisen kaulakorun ja samantyyliset korvikset.


Rentoa lauantaita!11 kommenttia:

 1. Tosi nätti jakku, tykkään tuosta struktuurista mikä siinä on.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää tämäkin kokonaisuus ☆

  VastaaPoista
 3. Nätti mekko ja kaunis jakku! Sinun vartalollesi sopii hyvin tuon mallinen mekko - olet sen verran sorja!
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Mekko oli hyvä löytö, vähän tuntuu siltä, että sitä tulee käytettyä usein.

   Poista
 4. Kaunis on mekko. Pitsimekot on kyllä mekkoja myös minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsivaatteet on vaan niin ihania. Sulla on ihania pitsivaatteita.

   Poista
 5. Hyvä kokonaisuus. Pidän erityisesti tuosta jakusta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakku on ihan kiva. Näin reilu viikko sitten samaa kangasta olevan kotelomekon. Harmitti vietävästi, kun en ehtinyt sovittaa sitä, joten kauppaa jäi.

   Poista
 6. Kaunis kokonaisuus ja tuollainen musta pitsinen kotelomekko on hakusessa. Sillä kelpaisi mennä juhliin ja arkeen. Kivaa sunnuntaita Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli loistolöytö, tykkään kun ei ole liian hieno "arkikäyttöönkään".

   Poista