tiistai 14. huhtikuuta 2015

Pallokuosia

Palloa, pilkkua, pistettä - tätä kuosia on ollut näkyvissä niin kaupoissa kuin muotikuvissakin viime vuotista enemmän. Ja mikäs siinä, onhan tuo ikiklassikko pirteä lisä raitojen ja ruutujen joukossa. Pallokuosi voi olla hyvinkin hallitseva, mutta siitä voi luoda mitä moninaisempia kokonaisuuksia aina tyttömäisen leikkisästä räväkän repäisevään ja klassisen tyylikkääseen.
Paitojen, puseroiden, huivien, kenkien ja ties minkä joukosta huomaan bongaavani eniten ehkä hameita ja mekkoja ja olenkin ihastellut niitä useampaan kertaan kaupoissa. Toistaiseksi olen onnistunut kuitenkin jättämään ihanuudet ostamatta; vaikka kuosista pidänkin, en ole ihan varma, kuinka kauan loppujen lopuksi tuo kuvio hameessa tai mekossa innostaa ja tuleeko niitä sitten käytettyä. Niinpä ainakin toistaiseksi taidan tyytyä käyttämään palloja pienemmässä mittakaavassa vaikkapa t-paidan tai huivin merkeissä. Kuvien valkoinen pallokuvioinen t-paita on hankinta parin kolmen vuoden takaa. Nyt se tuntui taas oikein raikkaalta piristykseltä mustaan asuun.Eilen oli kaunis ilma, mutta iltapäivällä kuvia ottaessa tuulipuuskat tuiversivat välillä ihan kunnolla ja tekivät kuvaamisesta haastavaa kuten ilmeistä voi päätellä.


Mitä mieltä olette pallokuosista, tykkäättekö ja minkälaisissa vaatteissa tai asusteissa?6 kommenttia:

 1. Mä olen sen verran pallo ihan itsekin, että suosin vain pieniä palloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan isoja palloja paidoissa ole, tyydyn näin pieniin.

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus! ihastuttavat kuvat myös. En ole itse pallon ystävä, en vaan jotenkin osaa. Tosin raitakin on ajoittain liikaa kuviota, että pallot suorastaan villiä jo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kaupoissa ihailenkin noita pallokuoseja, ei ne sitten välttämättä kuitenkaan ole myöskään mun juttu. Hillityt kuosit myös minä miellän enemmän omikseni.

   Poista
 3. Niin ihana kokonaisuus. Sulle sopii täydellisesti tuo neuletakin pituus. Pallokuosit on kyllä niin ihania... siis kukkien jälkeen pallot voisi olla seuraava kuvio mullekin .

  VastaaPoista
 4. Pallokuosi on raikas ja kiva kesällä, mutta mielestäni enempi nuoren naisen juttu. "Vanhemmalla" kieltämättä näyttää lähinnä koomiselta, riippuu tosin paljon henkilön habituksesta, mutta ennemmin miellän sen nuorten kuosiksi.

  VastaaPoista