sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Burgundia ja mustaa

Olen käyttänyt tänä syksynä asuissani todella paljon viininpunaista ja kuvatiedostoja selatessa huomasinkin, että ylläni on ollut vähintään kerran viikossa jotain joko burgundin tai bordeauxin punaista.
Syksyn tultua huomaan vaihtavani luontevasti pukeutumisen väriskaalan ja kun oranssin tai keltaisen sävyt eivät sovi minulle alkuunkaan, viininpunainen on oiva vaihtoehto.

Tällä viikolla innostuin yhdistämään mustaan hameeseen burgundin värisen kauluspaidan. Kokeilin samalla, miltä viininpunaiset nauhat näyttävät kävelykengissä. Onhan ne ihan jees, itselle tulee kuitenkin mieleen sana "noita-akkakengät".


Olen sattunut jo parina kesänä käymään Tuurin kyläkaupassa juuri silloin, kun heillä on ollut myynnissä Soya Conceptin näytekappaleita. Osa vaatteista on ollut sopivasti omaa kokoani, joten molempina kertoina mukaani on tarttunut jokunen vaatekappale. Tämä ohuen sifonkipaitiksen ostin vuosi sitten ja se onkin ollut kovassa käytössä. Paidassa on mustia kuviota, jotka tuovat kivasti eloa kuosiin.






Jos innostus viinipunaiseen väriin jatkuu samaan malliin, tästä voisi melkein tehdä sarjan, "Viikon viininpunainen", heh.

Hehkuvaa syysviikkoa!

 





10 kommenttia:

  1. Kylläpähän on täydelliset syyssävyt <3 Upea ja näyttävä asu. <3

    Ihania nämä asukuvat, pitäisiköhän munkin laittaa joku asuviikko blogiin. Vaatteita kyllä on, mutta aika usein on nuo velourit päällä.. ;)

    Kivaa iltaa toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikon verran asukuvia olisi tosiaan aika hauska vaihtoehto. Mielenkiintoista niin meille lukijoille kuin sullekin. Hyvää alkavaa viikkoa.

      Poista
  2. Ihanat nuo kengät - eikä ne ole noita-akkakengät vaan Maija Poppaskengät;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä voisi ollakin, hattu ja sateenvarjo puuttuvat.

      Poista
  3. Nuo punaiset nauhat tekevät kengistä mielenkiintoiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauhat saavat huomion kohdistumaan kenkiin - ainakin kuvissa.

      Poista
  4. Kaunis kokonaisuus, nuo kengät ovat todella kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaiset nauhat muuttavat kengät ihan toisen näköisiksi. Helppo ja nopea tyylinmuutos.

      Poista
  5. Teepä se... pukeudu viikko viininpunaiseen... Vähän niin kuin mun musta-valkoinen viikkoni.... Noi sun kengännauhat on mageet mustissa kengissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tykkään viininpunaisesta, voisi olla kyllä vähän liikaa käyttää sitä joka päivä.

      Poista