perjantai 3. lokakuuta 2014

Kellopaitis ja harmaan sävyjäPerjantain asussani toistuivat jälleen sininen ja harmaa. Olen tällä hetkellä ilmeisen viehättynyt tästä värikombinaatiosta, sillä käytän sitä paljon myös asuissa, joista ei ole otettu kuvia.

Alunperin tarkoituksena oli yhdistää harmaisiin housuihin jakku ja valkoinen kauluspaita. Ensin vaihtui jakku vähemmän muodolliseen neuletakkiin ja sen jälkeen valkoinen paitis kellokuvioiseen paitaan. Kieltämättä astetta rennompi asu sopi perjantaifiilikseen paremmin.
Harmaa nahkatakki on edullinen alelöytö viime tammikuussa Tallinnasta.


Koruissa ja rannekellossa toistuvat kauluspaidan taskukellojen väri ja muoto. Musta on aina kiva valita rannekello, joka värinsä ja/tai muotonsa puolesta sopii asuun.


 
Eilen tosiaan kävimme leffassa katsomassa ennakkonäytöksenä Vadelmavenepakolaisen, joka perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen romaaniin. Olin ottanut kirjan mökille mukaan kesälukemiseksi, mutta näköjään tekemistä ja lukemista riitti, sillä kirja on edelleen lukematta ja kaiken lisäksi unohtui mökille. Niinpä pystyimme katsomaan elokuvan ilman ennakko-odotuksia. Leffa oli kepeän hauska komedia ja ainakin me viihdyimme katsomossa mainiosti. Jos suunnittelette elokuviin menoa lähiaikoina, Vadelmavenepakolainen on ehdottomasti yksi varteenotettava vaihtoehto.

Ihanaa perjantai-iltaa!


10 kommenttia:

 1. Itseänikin on tänä syksynä harmaa viehättänyt kovasti. Kaunis nahkatakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa tuntuu nyt viehättävän monia ja kaupoissakin harmaita vaatteita on tosi paljon.

   Poista
 2. Voi kun on kaunis asu. Harmaa ei ole yleensä mun väri, mutta sun kokonaisuus näyttää siltä, että se vaan on hyvä väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla ei tosiaan ole harmaan sävyjä näkynyt, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus ja harmaa on siitäkin kiva väri, että sopii miltei kaiken kanssa. Ihanasti olet yhdistellyt asukokonaisuuden. <3

  Kivaa viikonloppua toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaaseen on tosiaan älyttömän helppo yhdistää mitä vain eli siinä mielessä mukava väri.

   Poista
 4. Kyllä harmaa on hyvä väri - ja erityisen hyvältä se näyttää tuossa nahkatakissasi!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkatakin harmaa sävy on aika kiva, tarpeeksi tumma, mutta kuitenkin selkeästi harmaa eikä haalistunut musta, jolta joskus oikein tummanharmaa voi näyttää.

   Poista
 5. Voi kun kaunis kokonaisuus. Harmaa nahkatakki on todella kaunis <3
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki oli onnistunut ostos, onneksi otin, meinasin nimittäin jättää sen ostamatta. Välillä meinaan vähän liikaakin miettiä ostopäätöstä.

   Poista