tiistai 7. lokakuuta 2014

Maanläheisesti ruskeaa
Vaikka olenkin jo koulujen alkamisesta lähtien toitottanut "nyt on syksy", oikeastaan vasta tällä viikolla iski totaalinen syksyfiilis. Huomasin sen myös pukeutumisessani: olen vihdoinkin kaivanut esiin loputkin syysvaatteet, esim. etsin kesäsäilöstä vähän paksummalla vuorella varustetun pitkähkön nahkatakin ja järjestelin poolopuserot helposti saataville vaatekaappiin. Nilkkurit odottavat kyllä edelleen käyttöönottoa maiharityyppisiä jalkineita lukuun ottamatta.

Johtuiko sitten maahan "sataneista" keltaruskean sävyisistä haavanlehdistä, mutta aamulla oli itsestään selvää, että pukeudun ruskeaan. Jos värianalyyseihin on uskominen, ruskea ei oikeastaan ole "mun" (tai yleensä kesäihmisen) väri. No, eihän sitä aina tarvitse eikä pidä tehdä asioita ohjeiden mukaan!
Myönnän, että ruskea vähän latistaa omia värejäni ja että moni muu kirkkaampi väri sopii kasvoihini paremmin. Siitä huolimatta kaapissani on aika paljonkin ruskean eri sävyjä. Ja ainakin tässä asussa sulaudun hyvin maisemaan, heh.


Puussa haavanlehdet ovat sentään vielä keltaisia. 
Näistä maanläheisistä tiistain tunnelmista hyvää viikon jatkoa!
4 kommenttia:

 1. Sulle sopii kyllä hyvin ruskea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva, jos tykkäät. Itse en ole niin vakuuttunut, mutta käytänpä silti.

   Poista
 2. Onpa kiva asu ja aivan ihanat nuo housut ja istuvat sulle upeasti. Minäkin tahdon tuollaiset housut. <3

  Hyvää yötä toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on vähän farkkutyyppiset eli voisi sanoa ruskeat farkut. Tosi miellyttävät jalassa,

   Poista