maanantai 6. marraskuuta 2017

Peplum-paidassa



Ruutuhousujen ja burgundin paidan yhdistelmä on jälleen hyvä esimerkki simppeleistä asuista, joita olen viime aikoina suosinut. Järjestellessäni jokin aika sitten talvisempia vaatteita kaappiin, kätköistä löytyi vanha peplum-paita. Jätin sen helposti saataville ja kun eräänä aamuna hinkusin jalkaani viime vuonna ostamani viininpunaiset nilkkurit, paitavalinta kohdistui sen enempää miettimättä kyseiseen paitaan. Sinänsä asussa oli kaikki jotakuinkin kohdillaan: se oli siistin toimistokelpoinen, sisälsi yhden lemppariväriyhdistelmistäni ja mikä tärkeintä, väljät housut ja hieman elastaania sisältävä paita olivat äärimmäisen mukavat ja rypistymättömät päällä.
Perjantaina lähdin viettämään naisten iltaa ja valitsin päälle saman paidan ja nilkkurit. Kokonaisuus oli kuitenkin huomattavan paljon rennompi, kun kangashousujen sijaan jalassani oli mustat kapeat farkut. Pienellä muutoksella oli iso vaikutus.







 

Mukavaa maanantai-iltaa!





11 kommenttia:

  1. Siisti, mutta kaunis asu.
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. upea yhdistelmä ja nuo nilkkurit kruunaavat asun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli! Ostin kengät viime vuonna Tallinnasta ja olen ollut tosi tyytyväinen hankintaani. Harmittaa, kun en samalla hankkinut myös mustia.

      Poista
  3. Kiva helma paidassa ja vau, mitkä kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni röyhelömäisyys on itsestänikin kiva yksityiskohta.

      Poista
  4. Ihana väri ja tuo olisi hyvä paituli meikäläiselle, peittäisi mahan. :) Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peplum sopii moneen vartaloon, oma malli löytyy kokeilemalla. Mulla jotkut paidat saavat mahan näyttämään entistä pönäkämmältä.

      Poista
  5. Ihanan värinen yhdistelmä<3 Toimii tosi hyvin ja huivi ja nilkkurit kruunaavat kokonaisuuden. Kaksi meikäläisen lempiväriä yhdessä. Hassua ettei ole tullut itselle mieleen yhdistää noita kahta sävyä, tosin tuo sinun puserosi väri on vähän marjapuuroon vivahtava, parempi kuin tummat viininpunaiset harmaan kanssa.

    VastaaPoista