keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Liituraitaa

Parisen viikkoa sitten mainitsin tässä jutussa viime viikkojen aikana vaivanneesta asukriisistä ja kuinka sen myötä hyvin usein päivän asu tulee valittua helpoimman kautta eli turvaudun neule + kangashousut tai farkut + jakku -yhdistelmiin. Ne ovatkin olleet vuosien ajan luottoasujani, joihin on mutkatonta pukeutua "ei mitään päälle pantavaa" -aamuina. Tänä syksynä olen tykästynyt yhdistämään housuihin sekä ohuen neuleen että bleiserin. Kangashousujen ja jakun yhdistelmä on varsinkin kauluspaidan kanssa aika muodollinen, mutta neuleen myötä asu on paljon rennompi. Farkkujen ja neuleen arkisen kombinaation bleiseri puolestaan ryhdistää. Perjantaina "ryhdistäjänä" toimi liituraitajakku. On muuten jännä huomata, miten kuvissa korostuu mustan ja mustan sävyero. Jakku näyttää neuleen rinnalla aivan sinisenmustalta, vaikkei luonnossa ero ollut näin merkittävä.
Nahkanauhassa roikkuva riipus sekä korvakorut ovat viime kesäkurssin aikaan saannoksiani. Nyt on hankintalistalla leikkuri, jolla voin kotonakin leikata hopealevystä pyöreitä muotoja erilaisten ja -tyylisten korujen pohjaksi.Hyvää keskiviikkoiltaa!


9 kommenttia:

 1. Näytät kyllä niin hyvältä!
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi! Oikein mahtavaa viikonloppua sinulle ja perheelle!

   Poista
 2. On se jännää, miten bleiseri tekee arkisesta asusta ryhdikkään. Ja taas niin ihania koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu, bleiseri on kätevä skarppaaja moneen asuun. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Jänniä nämä asukriisit. Niitä tulee ja niitä menee. Kaunis kokonaisuus ja kaikki niin kohdallaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin tuo tuleminen on ollut pinnalla, nyt vain odottelen "menee" -kohtaa :) Kiitos Maiju ja ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kunnon klassikko ja aina tyylikäs ja hei enpä ole vuosiin käyttänyt omaani, olen ihan unohtanut, iik meneeköhän päälle... Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleisiin farkkuihin liituraita tuo hauskaa kontrastia. Kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 5. Kivan rento asu ! Vaaleat farkut sopii hyvin tummemman yläosan kanssa pehmentäen lookia.

  VastaaPoista