keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Sininen neuletakki

Alkusyksy on vierähtänyt hurjaa vauhtia ja on uskomatonta, että olemme jo marraskuussa. Tänään pimeyden laskeuduttua kävi ensimmäistä kertaa mielessä, että parvekkeelle voisi jo mainiosti ripustaa kausivalot tunnelmaa ja valoa tuomaan.

Lokakuun aikana olen potenut jonkinmoista asukriisiä ja inspiraatio vaihtelevien ja kiinnostavien asujen kokoamiseen on ollut hukassa. Asujen kuvaaminenkin on ollut niukkaa, kun aamulla päälle kiskaistuja neule ja housut -yhdistelmiä ei pahemmin kannata esitellä täällä tai kuvien ottaminen ei enää onnistu hämärän vuoksi. Kamerasta löytyi vielä yhdet julkaisemattomat kuvat, nämä on otettu pari kuukautta sitten.


Heinäkuu oli hädin tuskin vaihtunut elokuuksi, kun aloin haikailla paksumpien neuleiden perään. Viileällä kesällä oli varmasti osansa asiassa; helteiden tai edes lämpimien säiden puuttuessa syksy sai minun puolestani saapua. Ihan heti en tuolloin kuitenkaan kaivanut niitä esille, mutta elo-syyskuun vaihteessa käytin usein päällysvaatteena neuletakkeja trenssin tai nahkatakin sijaan. Varsinkin tummansininen pitkä neule valikoitui ylleni erittäin usein, se kun on yhteensopiva niin hameiden kuin housujenkin kanssa. Samoihin aikoihin pukeuduin monesti kokonaisuuksiin, joissa sininen oli vallitseva väri, joten siinäkin mielessä neule tuntui tarkoituksenmukaiselta. 

Silkkinen hapsuhuivi toimi kaulakorun vaihtoehtona, korviin kiinnitin siniseksi emaloidut hopeakorvakorut.Mahtavaa marraskuun alkua!3 kommenttia:

 1. Pitkät neuletakit on ihania!
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle ❤️

  VastaaPoista
 2. Kiva neuletakki

  Nuo pitkät neuletakit ovat kivoja, mutta talvella vähän ongelmallisia kun on polvipituinen päällystakki enkä halua neuletakin vilkkuvan helman alta. Taidan tuoda oman pitkä neuletakkini töihin talveksi ja pukea sen toimistolla päälle.

  VastaaPoista
 3. Jee, kerrankin tunnen itseni muodikkaaksi. Ostin nimittäin pitkän neuletakin. Muuten minulla tahtoo olla ihan päivittäistä tuo asukriisi 😀

  VastaaPoista