torstai 23. marraskuuta 2017

Black thursday eli torstai mustissaKylläpä tänään oli kunnon myräkkä! Räntää ja tuulta tuli taivaan täydeltä ja mielelläni olisin pysytellyt neljän seinän sisällä. Käytän yleensä oikein mielelläni julkisia liikennevälineitä, joilla pääsen meidän kotikulmilta sutjakasti eri puolille pääkaupunkiseutua. Tänään olin kuitenkin erittäin tyytyväinen, kun pysäkille kävelyn ja bussi- tai ratikkaodottelun sijaan pääsin liikkumaan autolla. Harmi vain, että myrskyn laannuttua hupeni päivän aikana satanut lumi. Olisi ollut mukava nauttia talvisesta näkymästä vähän kauemmin.

Asun puolesta vietin tänään black thursday -päivää. Kokomusta asu oli mukava ja erittäin sopiva röntsäkeliin: Tummissa farkuissa ei näkynyt loskaroiskeet, joita aina märällä kelillä onnistun roiskuttamaan polvitaipeisiini saakka, puolipooloneule lämmitti suloisesti takin alla ja tukevakorkoisilla nilkkureilla oli hyvä rämpiä lumisohjossa. Neule on viime keväisiä hankintojani. Kovin montaa kertaa en ehtinyt sitä käyttää ennen kuin se alkoi tuntua liian talviselta ja jouti kesäksi säilöön. Enpä siis ehtinyt pitää neuletta kyllästymiseen saakka ja nyt röyhelöt tuntuvat piristävältä vaihtoehdolta simppelille perusneuleelle.


Röyhelöiden vuoksi en oikein osaa käyttää neuleen piristyksenä huivia eikä tänään kaulakorutkaan innostaneet. Niinpä tyydyin laittamaan hieman näyttävämmät korvikset.Olen istuttanut muutaman pikkukuusen myös parvekkeen ulkopuolella olevaan kiinteään kukkalaatikkoon. Hetken aikaa nekin näyttivät kauniin talvisilta lumen kerääntyessä oksiin.

Hauskaa torstai-illan jatkoa!
3 kommenttia:

 1. Sä aloitit tän black teeman päivän liian aikaisin :)
  Ihanaa loppuviikkoa ❤️

  VastaaPoista
 2. Hyvä teema tällekin päivälle ❤️ Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Musta väri sopii sinulle todella hyvin. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista