torstai 5. lokakuuta 2017

Ruutuhousut


Maalla on mukavaa, mutta onpas ihanaa olla taas kotona. Vietimme ensin muutaman päivän maalla, josta sitten matkasimme pariksi päiväksi appivanhempien luokse Etelä-Pohjanmaalle auttamaan erinäisissä syyspuuhissa niin heidän kotonaan kuin mökilläänkin. Omillakin tiluksilla teimme jo ensimmäisiä valmisteluita talven varalle, mutta vielä käymme siellä ainakin kerran laittamassa paikan kiinni puoleksi vuodeksi.

Nämä asukuvat otettiin ennen maalle lähtöämme. Kuukausi sitten näitte asukuvat, joissa ylläni oli kesällä ostamani bleiseri. Samaan aikaan hankin myös samaa ruutukuosia olevat housut, jotka ovat olleet käytössä aivan yhtä mieluisat kuin jakkukin. Olen aina tykännyt housuista, joissa on upslaakit ja näissäkin housuissa ne ovat yksityiskohta, johon ihastuin ensisilmäyksellä. Nilkat paljastavat lahkeet ovat ainakin näin alkusyksyllä tuntuneet oikein mukavilta ja eivätköhän ne nilkkureidenkin kanssa toimi mainiosti. Kirkkaanpunainen paita ja huulipuna samoin kuin lasihelmistä tehdyt korut toivat kokonaisuuteen pirteyttä ja saivat olon tuntumaan sateisena päivänä energiseltä ja reippaalta.
Taidanpa ryhtyä purkamaan laukkuja ja kasseja ja laittamaan tavaroita paikoilleen. Maalta toin mm. jäkälää, sammalta ym. luonnonmateriaalia syysistutuksiin sekä mm. pihlajanmarjoja, joista kokeilen tehdä vispipuuroa.

Mukavaa torstai-iltaa!
6 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä - punainen on piste iin päälle!
  Oikein hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutu (ja harmaa) yhdistettynä punaiseen on raikas yhdistelmä. Pirteää lokakuuta Lady!

   Poista
 2. Nuo housut tulee näyttämään niin hyviltä nilkkureiden kanssa.
  Ihanaa torstai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nilkkurit vielä kesän jäljiltä kellarissa, täytyy käydä hakemassa ne käyttöön. Hyvää torstaita Outi!

   Poista
 3. Tosi kiva kokonaisuus, mulla oli joskus ysärillä viimeksi ruutuhousut, mutta ne on kyllä välillä houkuttaneet, että voisi hankkia uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Niin se muoti kiertää ja monet nuoruudesta tutut elementit tulee otettua uudelleen käyttöön.

   Poista