lauantai 28. lokakuuta 2017

Vielä kerran biker-takissa


Viime kuukausien ehdoton takkisuosikkini on ollut biker-takki, jonka ostin tammikuussa. Malttamattomana odotin säiden lämpenemistä ja heti ilmojen salliessa nahkatakki pääsi käyttöön. Siitä tuli hetkessä suosikkini ja käytin sitä monenmoisen asun kanssa niin housujen, hameiden kuin mekkojenkin parina. Viileästä kesästä oli ainakin se ilo, että biker soveltui mainiosti myös kesätakiksi. Syksyllä olen viimeiseen asti sinnitellyt ja pidentänyt sen käyttöaikaa kerrospukeutumisella. Vielä viime viikolla tarkenin mainiosti, kun lisäsin nahkatakin alle paksun neuleen. Nyt nahkatakin kausi taitaa kuitenkin olla ohi ja on aika siirtää se odottamaan keväisen lämpimiä ilmoja.Ihanaa lauantai-iltaa!2 kommenttia:

  1. Takki on vaan niin cool ja koko asu ja biker-takki taipuu moneen, mekkojen, farkkujen ja vaikka minkä kanssa. On samanlainen mutta vaaleanpunaisen mokkaisena ja tykkään takista kovasti.

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Kiva asu<3 Tykkään juuri tuosta roheasta neuleen ja nahkatakin yhdistelmästä, juuri tuommoiset nilkkurit. Pitääkin kaikaa omat nauhanilkkurit esille. Kivaa alkavaa viikkoa<3

    VastaaPoista