keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Ruutua ja pooloa


Olen ollut ylettomän tyytyväinen kesällä ostamaani ruudulliseen jakkupukuun. Housut ja jakku - yhdessä tai erikseen - ovat osoittautuneet erittäin monikäyttöiseksi. Paitaa, asusteita tai koruja muuttamalla ne soveltuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Housut ovat kaikessa asiallisuudessaan äärettömän mukavat, mutta jakku on silti ollut ylläni housujakin useammin. Valkoisen kauluspaidan kanssa vaikutelma on muodollisen asiallinen. Vaihtamalla paitiksen t-paitaan kokonaisuus on  rennon raikas ja musta pitsitoppi tai -paita puolestaan tuo ripauksen supernaisellista meininkiä. Ja punaisen tai muun kirkkaan värin kanssa ruutukuosi näyttää entistäkin pirtsakammalta.

Pari-kolme viikkoa sitten kaivoin esiin talvisemmat vaatteet sekä asusteet ja niiden myötä käyttöön pääsivät taas poolopaidat. Ne, kuten ruutukuosiset vaatteetkin, ovat aina olleet suosikeitani. Mulla on joskus ollut teknisiä aluspaitoja, joiden kaula-aukko yltää kaulakuoppaan saakka. Käyttämättä ovat jääneet, sillä ne, kuten useimmat choker-kaulakorutkin, tuntuvat kuristavilta. Siksi onkin hassua, että poolojen korkea kaulus ei ahdista lainkaan.

Ruutubleiserin ja mustien housujen seuraksi valitsin tällä kertaa mustan poolon. Rouhean oloista komboa en pehmittänyt edes kaulakorulla, korvakorutkin olivat hyvin simppelit - kahdeksankulmaiset ääriviivakorvikset.
Hyvää loppuviikkoa!1 kommentti: