torstai 19. lokakuuta 2017

Luumunväriä

Hameiden käyttö on mulle hyvin kausittaista. Välillä saattaa mennä useita viikkoja, etten käytä mekkoja tai hameita lainkaan, mutta sen vastapainoksi tulee jaksoja, jolloin pukeudun hameeseen pari-kolme kertaa viikossa. Usein tällainen hamekausi iskee alkusyksystä. Hameessa tarkenee vielä hienosti, eikä päällysvaatteitakaan tarvitse vielä ylenpalttisesti. Lisäksi tykkään paksuista peittävistä sukkahousuista, jotka sopivat syyskenkien ja -hameiden kanssa mielestäni paljon paremmin kuin ohuet ihonväriset.

Syksyinen asu syntyi harmaan hameen, luumunvärisen neuleen ja saman väristen mokkakenkien yhdistelmästä. Luonnonvalkoisen silkkipaitiksen pilkahdukset raikastivat kokonaisuuden.
 
Koruvalikoimaani penkoessa huomaa, minkä värisiä vaatteita käytän eniten, sillä niissä samoissa väreissä löytyy myös useita koruja ja korusettejä. Luumu on oikein kiva väri näin syksyllä, mutta korujenikin mukaan käytän sitä aika harvoin. Korujen joukosta löytyi nimittäin vain yhdet korvikset, joiden sävy oli juuri oikea neuleen kanssa.Onpa kiva, kun on viikonloppu edessä. Perjantain ohjelmassa on ensin käynti I love me -messuilla, josta lähden suoraan ajelemaan maalle.

Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kaunis neule ja sopii kivasti tuon hameen kaveriksi.
  Ihanaa viikonloppua sinulle ❤️

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu ja hyvä muistutus hameen käytöstä, jota tulee käytettyä ihan liian harvoin.

  VastaaPoista
 3. Luumu on ihana sävy <3 Olipa niin kiva taas törmätä messuilla <3 Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista