torstai 28. syyskuuta 2017

Rinkulakuvioinen paitis


Nuoruusvuosina Seppälän liikkeet olivat ehdoton kohde, kun lähdin vaateostoksille, sillä sieltä löytyi aina viimeisen muodin mukaiset nuorisovaatteet kohtuu hintaan. Vielä aikuiseksi tultuanikin kävin usein katsastamassa Seppälän tarjonnan, kun vaatteiden lisäksi löysin sieltä välillä oikein mukavia kenkiäkin. Sittemmin käynnit harvenivat ja liikkeiden vähenemisen myötä viime vuosina omat käyntini loppuivat lähes kokonaan. Yksi tapa on kuitenkin pysynyt vuosien ajan: pari kertaa kesässä olen piipahtanut Seppälän Keuruun myymälässä, josta lähes joka kerta olen löytänyt jotain ostettavaa.

Tänä kesänä kävin Keuruun liikkeessä kerran ja jälleen kerran tein kivan löydön. Olen paitapuseroihminen ja jos kohdalle sattuu paitis, jonka kuosi ihastuttaa, joka tuntuu päällä miellyttävältä, ei rypisty helpolla ja vaikuttaa muutenkin laadultaan suht hyvältä ja sopii sekä toimisto- että vapaa-ajankäyttöön, en voi jättää sitä kauppaan. Musta viskoosipaita täytti kaikki nuo ehdot.Mustapohjaisen paitiksen kuosi näyttää kauempaa katsottuna pilkulliselta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa, että siinä onkin pienten pisteiden lisäksi rinkuloita. Korujeni joukosta löytyi paidan kuviointiin sopiva setti, jossa on onyx-kivisiä renkaita, neliöitä ja palloja yhdistettynä hopeaan.Pitääpä huomisen Keuruun kauppareissun yhteydessä käydä katsastamassa, vieläkö liike on auki.
Ihanaa viikonloppua!6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen paitis, sopii muuten varmaan farkkujenkin kanssa :)
  Ihanaa torstai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleiden farkkujen kanssa paitis sopii tosi kivasti. Täytyypä katsoa, jos joku kerta saisin otettua kuvia. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kiva paitis ja korut jälleen kerran upeita! Minua harmittaa kovin, että Seppälä lopettaa, sillä löysin sen muutaman viime vuoden aikana uudelleen - sieltä nimittäin löytyi vaatteita, joiden mittasuhteet sopivat minun kropalleni.
  Upeaa syysviikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälästä olen löytänyt niin vapaa-aikaan kuin työhönkin sopivia vaatteita. Harmi, kun taru päättyi tähän.

   Poista
 3. Niin kiva klassikko ja voi Seppälä... Ihanaa viikonloppua💖💖💖

  VastaaPoista