sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Sinisävyinen asu


Blogin päivitys on ollut hieman retuperällä viime päivinä. Vaikka rakkaasta harratuksesta onkin kyse, aika ei vain aina riitä kaikkeen ja jostain on tingittävä. Edessä on kesän oma loma -viikko eli maanantaiaamuna matkaan kohti Kankaanpäätä. Siellä vietän monta mielenkiintoista ja työn täyteistä päivää hopeatöiden parissa. Viikonlopun olemme olleet maalla jo senkin vuoksi, että huomisaamuna on paljon mukavampi lähteä täältä käsin kohti Kankaanpäätä, matka kun on huomattavan paljon lyhyempi kuin Helsingistä käsin. Niin kotona kuin täällä maallakin aika on vierähtänyt kuin siivillä, kun olen yrittänyt saada tekemättömät työt siihen malliin, että voin ensi viikon keskittyä rauhassa korujen suunnitteluun ja valmistukseen.

Asukuvat napsittiin viime torstaina ja kuvauspaikaksi valikoitui sadeaamun vuoksi parveke (on muuten aivan ihanaa, kun tähän aikaan vuodesta valo riittää kuvaamiseen heti aamutuimaan). Sateen ropistessa makuuhuoneen ikkunaan en oikein jaksanut sen kummemmin pohtia päivän asua. Niinpä helpoin ratkaisu oli turvautua luottoasuuni eli farkut, t-paita ja jakku -yhdistelmään. Tällä kertaa päädyin sinivoittoiseen asuun, kun tummansinisten farkkujen seuraksi valitsin sinisävyisen jakun. Korut ja kello toistivat samaa sävyä.

Blogipäivitykset saattavat jäädä vähäisiksi ensi viikolla, mutta instan puolelle lisäilen kuvia viikon aikana.

Oikein hyvää viikkoa jokaiselle!6 kommenttia:

 1. Tuo jakku on kyllä täydellinen, sopii monen alaosan kanssa.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakku on ollut monikäyttöinen, sopii niin hameiden kuin housujen pariksi. Kivaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 2. Kiva asu, sininen on kaunis väri kesälläkin.

  Oliivipuusi näyttää hyvinvoivalta, miten hoidat sitä ?

  Kivaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliivipuun hoito sujuu suoraan sanoen huonosti. Viime vuotisen onnistuin tappamaan, mutta päätin kokeilla vielä kerran ja hankin uuden. Jos tämä ei säily hengissä, luovutan ja ostan jonkun muun pikkupuun tilalle.

   Poista
 3. Kiva kangas jakussa. Mukavaa koruviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu, jakku on ollut mieleinen ja pysynyt suosikkina jo muutaman vuoden ajan.

   Poista