keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Röyhelöhame

Viime kuukausina muoti- ja tyylikuvissa on näkynyt huomattavan paljon röyhelöitä ja rimpsuja. Itselläni suhtautuminen niihin on vähän saman tapainen kuin vaikkapa kukkakuoseihin: toisten yllä ne näyttävät kerrassaan upeilta, mutta itselläni ne eivät kuulu jokapäiväiseen eikä edes jokaviikkoiseen käyttöön. Kyllähän minä käytän niitä, mutta loppujen lopuksi aika harvakseltaan tai pieninä määrinä. Ehkäpä noiden edellä mainittujen kuvien innoittamana minäkin olen tänä keväänä käyttänyt röyhelövaatteita tavallista useammin. Jonkun uuden röyhelöisen vaatekappaleen olen ostanutkin, mutta enimmäkseen olen kaivellut vaatekaapin uumenista vanhoja, "lepäämässä" olleita vaatteita käyttöön.


Harmaanruskea hame on yksi näitä oman kaapin löydöksiä. Ihastuin monta vuotta sitten hameen vasemmalla puolella olevaan röyhelöön tai laskostukseen. Se ei ole liian huomiota herättävä, mutta tuo kuitenkin näyttävyyttä muuten niin yksinkertaiseen hameeseen. Useimmiten olen käyttänyt hametta joko paitiksen tai lyhyen neuleen kanssa, sillä kiva yksityiskohta jäisi jakun tai pidemmän neuleen helman varjoon. Pientä miinusta hameessa kuitenkin on: se on pääosin pellavaa ja kangas rypistyy erittäin herkästi, jopa nopeammin kuin moni muu pellavavaatteistani.

Asua täydensivät makeanvedenhelmistä solmimani kaulanauha, ranne- ja korvakorut sekä ruusukullan värinen ja ruskealla nahkahihnalla varustettu rannekello.


Mukavaa keskiviikkoiltaa!


6 kommenttia:

 1. Itse en osaisi ostaa tuollaista hametta, vaikka se näyttää todella hyvältä. Taidan pukeutua vähän tylsästi. Hameessa on kiva yksityiskohta, joka ei korostu kuitenkaan liikaa. Alan inspiroitua näistä vaatepostauksistasi. Luulen, että kiinnitän jatkossa enemmän huomiota kauppojen tarjontaan. Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi, kiva kuulla, jos saat inspiksiä omaan pukeutumiseen. Itse tunnen olevani tylsähkö pukeutuja, toivon mm. enemmän uskallusta ja halua yhdistellä värejä ja kuoseja keskenään. Oikein mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Tosi kivan ja vähän erikoisemman näköinen hame, tykkään! Sopii sulle tosi kivasti ja korut on taas täyden kympin arvoiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame oli aikoinaan kiva löytö. Ihanaa viikn jatkoa!

   Poista
 3. Kaunis ja yksinkertainen asu. Korut on sinulla aina niin upeat.

  Kivaa loppuviikkoa !

  VastaaPoista
 4. Ihanan tyylikkäänä siellä. <3 Oikein sydämellistä viikonloppua Belladonna <3

  VastaaPoista