keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Sinisellä piristystä asuun


Olen viime aikoina viehättynyt kerrospukeutumisesta, jossa paidan sekä neuletakin tai jakun väliin puen kauluspaidan. Innostukseni tämän tyyppiseen pukeutumiseen lähti liikkeelle marraskuussa, kun sairaalasta pääsyn jälkeen piilottelin kehoon kertyneen nesteen aiheuttamaa turvotusta. Avonainen kauluspaita peitti hyvin turvotuksen tuoden asuun samalla väriä. Yhdistelmä on tuntunut niin mukavalta, että olen aika usein päätynyt siihen vielä turvotuksen laskeuduttuakin.

Maanantaina kaipasin kokomustaan asuun ripauksen väriä, joten lisäsin neuletakin alle farkkupaidan. Vaalea denim ja siniset korut piristivätkin yleisvaikutelmaa toivomallani tavalla.
Korvakorut, riipuksen ja sormuksen käsittävä korusetti on yksi niistä luomuksistani, joita tein kesällä kokeillessani hopeakorujen kylmäemalointia. Emaloinnilla koruihin saa upeita värejä ja väriyhdistelmiä.

 


Mukavaa viikon jatkoa!
4 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään noista pitkistä neuletakeista <3
  Kivasti denim piristää asua.

  VastaaPoista
 2. Pitkät neuletakit ovat minunkin mieleen. Mukavaa loppuviikkoa Outi!

  VastaaPoista
 3. Ihailinkin noita ihania koruja jo instassa, olet todella taitava. Sininen on oma lempiväri punaisen kanssa, ihanalta näyttää. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tiia! Sininen ja punainen on ihana yhdistelmä, nykyisin tulee vain harvoin käytettyä sitä. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista