lauantai 10. joulukuuta 2016

Ruutuliivi - löytö omasta kaapista

Viime postauksessa esittelin harmaan jakun, joka oli taannoisen Tallinnan matkani löytöjä. Siksi saattaakin kuulostaa kummalliselta, kun kerron, että alkusyksystä laitoin itseni ostoskatkolle. Muutaman myönnytyksen tosin sallin, esim. jos kohdalle sattuu sopiva, harkittu ja hankintalistalla oleva neule tai paita, annan itselleni luvan sen ostamiseen. Housut, hameet ja mekot ovat sen sijaan toistaiseksi totaalisesti ostosboikotissa.
Pääsyy tähän ostostaukoon on hyvin yksinkertainen: alan olla lopen väsynyt täpötäysiin vaatekaappeihini, joihin vaatteita "katoaa" ja unohtuu ja silti usein tuntuu, ettei ole mitään päälle pantavaa. Nyt olenkin aktivoitunut vanhojen käyttökelpoisten vaatteitteni suhteen; mieluummin käytän niitä kuin hankin uutta. Muutaman viikon päästä näen, mitkä vaatteet ovat edelleen jääneet ja todennäköisesti jäävätkin käyttämättä. Ne voin sitten laittaa kierrätykseen.


Eilisen asun ruutukuvioinen liivi on yksi näitä kaappilöytöjäni; kevyt, rypistymätön ja mukava vaatekappale, joka on aivan aiheetta jäänyt unholaan. Väriensä puolesta liivi on helposti yhdisteltävissä ja sillä saa kivasti eloa asuihin. Yleensä olen käyttänyt liivin alla puuvillapaitaa, mutta nyt ohut neule tuntui säähän sopivammalta vaihtoehdolta.
Liiviin sopivat salmiakkikuvioiset kaula- ja korvakorut olen tehnyt kierrätysnahasta. Musta nahka on muistaakseni käytöstä poistamastani lompakosta tai taskukalenterin kansista, beige puolestaan on rikkoontuneesta vyöstä.


Aurinkoista viikonloppua!
4 kommenttia:

 1. Sinulla on ihanasti aina asuun sopivat korut!
  Hyvältä näytät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa koruistani on moneen asuun sopivia, mutta joskus innostun tekemään koruja johonkin tiettyyn vaatteeseen.

   Poista
 2. Kiva liivi<3 Ihailen aina graafisia kuvioita muiden päällä, mutta olen itse jostain syystä huono käyttämään niitä. Kivasti tuo liivi särmää asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama juttu joidenkin kuosien ja värien suhteen. Omasta kaapistani ei esim. löydy vihreitä tai keltaisia vaatteita, mutta ihailen niitä muiden päällä.

   Poista