perjantai 16. joulukuuta 2016

Farkut ja neule - joulukuun suosikkiasu


Sellaisena päivänä, kun aika vierähtää joulutohinoissa ja asioiden järjestelyissä, ei päällimmäisenä ajatuksissa ole kivat ja vaihtelevat asukokonaisuudet. Aamulla vetää päälleen ne vaatteet, jotka ensimmäisenä sattuvat kaapista käteen ja jotka ovat mukavat ja tarkoituksenmukaiset vaikkapa jouluostoksille ja muihin päivän menoihin.

Joulukuun suosituin asuni on varmasti farkut ja neule -yhdistelmä. Farkkujen ja neuleiden väri sekä tyyli vaihtelevat, mutta peruskokonaisuus pysyy samana. Yleensä tämä simppeli kombo riittää sellaisenaan, korkeintaan kietaisen huivin kaulaan. Toisinaan lisään neuleen päälle karvaliivin tai kuten eilen, pitkän mustan puuvillaliivin.

Kauan sitten ostamani Vagabondin nirunarusaappaat ovat yksi mieluisimmista talvijalkineistani kautta aikain. Vuosi toisensa jälkeen tykkään käyttää niitä, ne kun sopivat niin housujen kuin hameidenkin kanssa pidettäviksi. Nyt ne olivat ensimmäistä kertaa jalassa tänä talvena ja sopivat mielestäni oikein hyvin liivin ja mustaharmaiden farkkujen seuraksi.


Lopetuskuvana toinen suolakasvatukseni lopputuloksista, joista kerroin viime viikon huipuissa.

Joulutunnelmaista viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Taas kerran kiva asu ja tuo liivi tekee siihen oman jujunsa. Itse en taida omistaa yhtään liiviä - en osaa niitä käyttää vaikka ne käteviä ja kivannäköisiä ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet tuttavistani sanovat samaa, etteivät tunne liiviä omaksi asusteekseen. Minä puolestaan olen käyttänyt "aina". Tylsäähän se olisikin, jos kaikki pitäisivät samoista asioista.

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen asu ja nuo saappaat on ihan kympit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saappaat olivat aikoinaan huippulöytö: kivan näköiset ja todella mukavat jalassa.

   Poista