lauantai 27. elokuuta 2016

Valkoista ja beigeä kesäasussa




Viimeisen parin viikon ajan olen ollut erityisen intoutunut käyttämään asukokonaisuuksia, jotka ovat käsittäneet kapeat housut sekä topin tai kesäisen paidan, jonka päälle olen vielä lisännyt ohuen neuletakin omaisen yläosan. Vaatekaappiin on nimittäin vaivihkaa kertynyt useampikin ohut "liehuke"jakku, jotka ovat osoittautuneet passeleiksi Suomen kesäsäähän hihattoman topin tai vaikkapa t-paidan seuraksi. Niiden avulla rennonkin asun on saanut helposti puetumman oloiseksi.




Leveälahkeiset housut ovat jääneet täydellisesti paitsioon, kun niiden sijaan olen vetäissyt ylleni chinot tai muut kapeat housut, joiden lahkeet olen tarvittaessa kääräissyt rullalle paljastaen nilkat.Vielä kun olen mukavuuden haluisena valinnut jalkaan pehmeät sandaalit, tennarit tai muut matalat kengät, asut ovat olleet ylivertaisen mukavia vaikka eivät niinkään omaperäisiä.

Viikon takaisessa Instan kuvassa vilahtikin jo asu, joka tuolloin valikoitui päälle kaupungille lähtiessämme. Valkoisten chinosien seurana ylläni oli luonnonvalkoinen/nude liehukejakku sekä pitsisomisteinen lyhythihainen paita. Makeanveden helmistä tehty vaijerikorusetti sopi hyvin asun väreihin.
Käsilaukkuun mahdutin kotoa lähtiessä kashmirhuivin, joka olikin sitten illan edetessä mainio lisälämmike.






Lokoisaa lauantai-iltaa!


6 kommenttia:

  1. Minä niin rakastan tuollaisia neuletakkeja. Itselläni on musta, khakin vihreä ja beige tuollainen :)
    Aurinkoista lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset yläosat ovat tosi monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä. Kivaa iltaa!

      Poista
  2. Minulla on yksi liehuketakki, tummanharmaa väriltään. Juuri eilen illalla olisin tarvinnut vaaleamman liehuketakin, kun kävimme Suomessa lomailevien ystävien kanssa syömässä. Pohdin mielessäni, millä saan asuuni vähän "juhlavuutta". Ja nyt sinä esittelet tämän kauniin vaalean liehuketakin... tuollaisen olisin eilen tarvinnut!
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalea on mukava näin kesäaikaan, mutta harmaakin on hyvä väri yhdistettäväksi. Hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

      Poista
  3. Liehuketakit ovat huippujuttu - niillä kun saa peitettyä vatsan pömpötyksen hyvin - ja minulle se tällä hetkellä todellakin vaatii peittämistä;)
    Vaalea liehuketakki on ollut hakusessa vaan enpä ole vielä törmännyt - joko laatu on ollut kehno tai hinta liian korkea.
    Hyvää kesän viimeistä sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samaisesta syystä ne ovat minunkin suosiossa parin kesäkilon jälkeen :). Hakemalla en minäkään löytänyt, sitten lyhyen ajan sisällä löytyi kaksi, kun etsin jotain ihan muuta. Mukavaa alkavaa viikkoa.

      Poista