torstai 11. elokuuta 2016

Nudea ja mustaa

Eilen vietin tällä erää viimeistä iltaa maalla ja tänään on kotiin lähdön aika. Kesä on sujunut enemmän tai vähemmän "asutaan maalla, käydään välillä kotona" -periaatteen mukaisesti, ja nyt on aika siirtyä takaisin arkirutiineihin ja normaaliin elämänrytmiin. Pukeutumisessakin on vaihdettava päälle astetta asiallisempi moodi ja siitä muistutuksena asukuvat, jotka otettiin parvekkeellamme toukokuun puolessa välissä.



Keväällä yhdistin usein mustaan beigen, nuden tai luonnonvalkoisen sävyjä ja yksi lempiasuistani oli mustien housujen, luonnonvalkoisen silkkipaitiksen ja neuletakin oloisen paitatakin/tunikan yhdistelmä. Se on mukavavaihtoehto perinteiselle bleiserille: huomattavasti rennompi, mutta kuitenkin sillä saa kokonaisuuden puetumman oloiseksi. Lisäksi henkäyksen ohut sifonkinen etuosa ja syvät halkiot tekevät takista ihanteellisen lisukkeen kesäajan asuun.





Kesän aikana hiukset ovat venähtäneet pituutta ja vaativat kipeästi kampaajakäyntiä, kunnon ihonhoito tekisi terää ja on aika kaivaa kaapista esiin muutakin kuin huolettomia kesäasuja, joita on näkynyt blogikuvissakin. Maalla on mukavaa, mutta tuntuu ihanalta palata taas kaupunkilaisempaan elämään.

Kivaa torstaita!







3 kommenttia:

 1. Nude ja musta ovat aina tyylikäs yhdistelmä.
  Tervetuloa takaisin kaupunkiin.

  VastaaPoista
 2. Hyvät väriparit vaatteissa - ja näyttävät vallan tutuilta;)
  Ja housuissasi on tosi hyvä malli ja pituus!
  Tervetuloa arkeen ja kaupunkiin!

  VastaaPoista
 3. Aina tyylikäs, ihana Belladonna. <3 Oikein mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista