maanantai 28. maaliskuuta 2016

Viikon 12 huiput - pääsiäistunnelmia

Meidän pääsiäinen sujui erittäin rauhallisissa merkeissä, voisinpa jopa sanoa, että laiskotellen. Omassa mielessä olin laatinut pienimuotoista to do -listaa pitkän viikonlopun ratoksi - ihan kivoja tekemisiä ilman pakkopullaa - mutta loppujen lopuksi nekin jäivät pääosin sinne listalle odottelemaan.
Sen sijaan päivät täyttyivät ulkoilusta, lukemisesta ja muusta rennosta oleskelusta. Eilen kävimme Helsingin keskustassa, jossa haahuilimme mm. pitkin Espaa ja Kauppatoria ilman sen kummempia suunnitelmia. Nautimme pilvettömältä taivaalta paistavasta auringosta ja ihastelimme kaupunkia. Tänään kävelimme Munkkiniemen rantaan ja olin vähän yllättynyt, että meri oli vielä aivan jäässä, lunta kun ei muuten ole kuin nimeksi. Tässä kuvaspämmiä ja osin jo instassa esiteltyjä fiiliksiä ja otoksia pääsiäisen tunnelmistamme:
Omalla parvekkeella lämpöä riitti parinkymmenen asteen tienoille, ja ensimmäistä kertaa tänä keväänä istuin parvekkeella lähes pari tuntia. Oli suorastaan pakotettava itsensä sieltä pois ja ruuan laittoon. Hyvästä ruuasta olemmekin nauttineet pitkin viikonloppua milloin nuorison eli tyttärieni ja Puuhiksen poikien kanssa, milloin kahdestaan. Niin suolaiset kuin makeatkin herkut ovat maistuneet ihan liikaakin, huh. Oikein ihanaa kesäaikaan siirtymistä ja viikon alkua!


3 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia. Mahtavaa kun lomalla sai nauttia auringosta.
  Ihanaa alkanutta viikkoa ♡

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää. Itse olen ladannut vähän akkuja. Onneksi on vain muutama päivä töitä ja sitten on loma.

  VastaaPoista
 3. Ihanat ruuat ja oi jestas tuota parvekenautintoa, siinä mielessä parveke on kyllä ihan paras paikka, kesä alkaa aikaisemmin kuin muilla. <3

  VastaaPoista