keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Mustavalkoinen kevätasu

Kyllä oli ihanaa, kun tänään päivällä aurinko pilkisteli pilvien takaa. Tuli niin keväinen fiilis. Ja kevään edistymistä tosiaankin odottelen enkä pelkästään pitenevien päivien ja lisääntyvän valon vaan ennen kaikkea lämpenevien säiden vuoksi. Olen lopen kyllästynyt varsinkin talvitakkien käyttöön ja kyllähän kepeämpien vaatteiden esiin kaivaminen toisi kaivattua vaihtelua garderobiin. Mun osalta mm. kevättakit saavat toistaiseksi kuitenkin pysyä talviteloilla. Reilun parin viikon ajan vaivannut pienoinen flunssa ei ota talttuakseen eikä tilannetta ole yhtään parantanut viime lauantain palelemiseni Hakaniemen torilla liian vähissä vaatteissa.

Vaikka kevätvaatteita en olekaan kaivanut esiin, jotain vaikutusta kevät on kuitenkin tuonut asuihin. Pastellivärien lisäksi olen ottanut käyttöön vaatekappaleita, jotka eivät ole kesävaatteita, mutta joita en ole tullut käyttäneeksi talven aikana. Kuvien raitapaita ja neuletakki ovat hyviä esimerkkejä näistä ja niiden myötä mustavalkoinen asu tuntuu oikein keväiseltä.


Mulla on pari pitkää neuletakkia, joista pidän kovasti ja jotka periaatteessa sopisivat mainiosti käytettäväksi myös talvella vaikkapa kapeiden housujen kanssa. Ne ovat kuitenkin osoittautuneet aika epäkäytännöllisiksi talvivaatteiksi: ohuen ohut kangas ei ole lämmin ja kaipaan yleensä jotain vähän paksumpaa ja lämpimämpää neuletta tai jakkua takin alle, kelsiturkkia kun en tykkää käyttää kuin kovilla pakkasilla. Lisäksi neuletakin pituus on talvikeleillä hankala, sillä mun pitkät päällystakitkaan eivät riitä suojaamaan neuleen helmoja kastumiselta vesi- tai räntäsateella tai loskan ja lumen keskellä kävellessä. Toisaalta, nyt on sitäkin kivempi ottaa ne käyttöön muutaman kuukauden tauon jälkeen.Mukavaa keskiviikkoa!9 kommenttia:

 1. Raita on vaan paras, näytät niin hyvältä ja hoikalta. <3 Mukavaa viikkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi Tiia, raitapaidat tuntuvat tosi kivoilta, kun niitä ei ole käyttänyt pitkään aikaan. Hauskaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. mustavalkoinen toimii aina! Todella kiva ja raikas asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuulanneli, mustavalkoinen on tosiaan aina käypäinen kombinaatio. Kivaa viikon jatkoa!

   Poista
 3. Raidat on ihania ♡♡♡
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja kun en ole käyttänyt koko talvena, ne tuntuvat sitäkin ihanammilta.

   Poista
 4. Kiva ja tyylikäs, sopii erittäin hyvin sinulle!

  VastaaPoista
 5. Mustavalkoinen asusi on kaunis! Ja mustavalkoinen toimii aina. Hyvältä ja hoikalta näytät asussasi!
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista