lauantai 2. tammikuuta 2016

Talvinen asu

Loistavaa uuden vuoden alkua jokaiselle! Miten vuodenvaihde sujui? Onko tinat valettu ja lupaukset tehty? Meillä uusi vuosi otettiin vastaan rauhallisesti kotioloissa. Tinoja en valanut tänäkään vuonna enkä tehnyt uuden vuoden lupauksia. Sen sijaan söimme hyvää ruokaa, korkkasimme kuohuvaa ja kävimme ulkona ihastelemassa ilotulituksia.

Mutta nyt vuoden ensimmäisiin asukuviin, jotka tosin otettiin viime vuoden puolella.
Lauha ja lumeton syksy on vaikuttanut mm. siihen, että mulla on edelleen pitkävartiset "kunnon" talvisaappaat ja -takit olleet tiiviisti kellarissa, jonne vein ne muuton yhteydessä. Ohuemmat takit ja kevyemmät nilkkurit tai kengät ovat riittäneet mainiosti, mutta heti kun saimme lunta edes nimeksi, teki mieli kaivaa esiin talvisempia varusteita. Niinpä keskiviikkona käytin tänä talvena ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten hankkimiani ruskeita mokkasaappaita karvaliivin ja neuleen seurana. Vaikka en ole ollenkaan talvi-ihminen, talvinen asu tuntui oikein mukavalta vaihtelulta.







Musta-ruskean käsilaukun väri tuntui jossain vaiheessa tympeältä ja muutenkin tykkäsin käyttää vähän suurempia laukkuja. Pikkulaukku jäi siten kaapin kätköihin muutamaksi vuodeksi. Nyt olen taas innostunut pienikokoisemmista laukuista, joissa on tarpeeksi pitkä hihna olan yli käyttöön. Värikään ei tunnu ollenkaan hullummalta, niinpä laukku on päässyt jälleen aktiivikäyttöön. Pienehköstä koostaan huolimatta sinne mahtuu kaikki oleellinen; eipä tule kerättyä turhaa krääsää laukun pohjalle.


Leppoisaa lauantai-iltaa!



8 kommenttia:

  1. Tää asu on niin mun suosikkeja koska tykkään tosi paljon ton liivin ja farkkujen yhdistelmästä. Asu näyttää sun päällä ihan älyttömän hyvältä. Sulla on myös hiukset vaalentuneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset vaalenivat entisestään, kun kävin joulukuussa kampaajalla. Päivänvalossa väri varmaan korostuu. Saavat taas tummua luonnollisesti - ainakin jonkun aikaa.

      Poista
  2. Kiva asu ja niin ihanat saappaatkin, tykkään kovasti. Onko tuo teidän terassi/parveke, tosi kivan näköisesti olet laittanut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on lasitettu parveke, jonne olen yrittänyt laittaa yhtä sun toista pientä ilon aihetta. Keväällä sään lämmetessä sitten siitä muodostuu todennäköisesti toinen olohuone meille, sen verran tykkään suojaisesta partsistamme.

      Poista
  3. Ai että miten tykkän tuosta asusta<3 Just mun lempivärit ja jutut ja aivan ihanat saappaat ja laukku! Ihanaa alkanutta vuotta 2016 sinuulle<3 Rauhallisesti otettiin uusi vuosi vastaan täälläkin.

    VastaaPoista
  4. Ihanan rento asu, tykkään. Mäkin olen alkanut pärjäämään pikkulaukulla, ihanan huoletonta kun jää kädet vapaaksi.

    Onnellista uutta vuotta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuota käsien vapaana oloa arvostan erityisesti pikkulaukun myötä. Kivaa viikon alkua!

      Poista