sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Viikon 53 huiput

Tuntuupa oudolta, kun elämme uuden vuoden ensimmäisiä päiviä ja silti viikkonumerointi jatkaa vanhan vuoden kulkua. No, eipä vuodessa ole kovin usein 53 viikkoa. Viimeksi näin oli kuusi vuotta sitten, seuraavan kerran vuonna 2020. Olipa viikkonumero mikä tahansa, sunnuntaiseen tapaan tässä viikkokooste.

Pistäydyin alennusmyynnissä tällä viikolla toisenkin kerran ja nyt löysin kivan takin. Olen kaivannut mustan villakangastakkini rinnalle vaaleampaa ja lyhyempää versiota. Nyt sellainen löytyi; malliltaan hyvin simppeli ja koruton. Jopa pari nepparia jäävät piiloon takin ollessa kiinni.


Sanonta halvalla ei saa hyvää pitää useimmiten paikkaansa, mutta joskus kohdalle sattuu poikkeuksia, jotka vahvistavat säännön. Yhdessä marraskuisessa viikkokoosteessa mainitsin ostaneeni edullisen Essence-sarjan luomiväripaletin Keskisen kyläkaupasta.Kivojen värisävyjen lisäksi luomiväri on käytössä osoittautunut huipputuotteeksi, joka mennen tullen peittoaa monet kalliimmat tuotteet. Väri levittäytyy hyvin ja pysyy luomilla iltaan saakka, vaikka olen monesti unohtanut aamupöpperössä pohjustaa luomet ennen luomivärin levitystä. Jälkikäteen harmitti, etten syksyllä ostanut muita värisävyjä, en nimittäin ole löytänyt Essencen tuotteita mistään täältä pääkaupunkiseudulta. Onnekseni joulukuussa löysin tuotteita Porvoosta, Brunnbergin myymälän viereisestä Tokmannista ja sain hankittua tyttärille ja itselleni ruskeasävyiset paletit. Valitettavasti muuten meikkivalikoima oli melko suppea, sillä monet tuotteet tai oikeat sävyt olivat loppuneet. Kokeilisin luomivärin lisäksi mielelläni muitakin tuotteita. Oletko törmännyt Essencen meikkeihin pääkaupunkiseudulla? Annapa vinkki, mistä niitä saisin.Vaikka jouluherkuttelua ei kovin montaa päivää kestänut, välipäivien kevyempi ruokavalio - tuorepuurot, smoothiet, rosollin jämistä tehty sosekeitto ja kvinoalla höystetty salaatti - tuntuivat oikein mukavilta. Uudenvuoden ja viikonlopun aikana sorruin jälleen herkutteluun. Hyvien, mutta ei niin kevyiden ruokien lisäksi en voinut vastustaa Brunnbergin suklaita tai jouluksi hankittuja konvehteja, joita kaapissa oli edelleen jäljellä. Nyt arki astuu peliin myös elintapojen osalta ja ruokavalio täytyy palauttaa raiteilleen.Joko teillä joulu on laitettu talteen odottamaan ensi vuotta? Tammikuu on mielestäni vuoden tylsin kuukausi: kevääseen on vielä matkaa, on pimeää ja yleensä kamalan kylmä. Niinpä meillä kuusi, joulukoristeet ja -valot saavat olla loppiaiseen saakka tuomassa vielä hetken valoa ja iloa. Se on kyllä ihanaa, että tänään olemme saaneet kunnon lumipeitteen!

Jenni Vartiaisen myötä mukavaa viikon alkua!
11 kommenttia:

 1. Onpas hitsin hyvännäköinen takki, sopii sulle hyvin <3
  Välillä sitä käy tuuri ja halvalla saakin hyvää. Essencen meikit on juurikin tällaisia.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Outi! Takki oli hyvä löytö, olin jo luopumassa etsimisestä, kun takki sattui silmiini.

   Poista
 2. Kaunis takki , ajaton malli ja väri !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin itsekin ajattelin, kun näin takin. Koruton malli toimii ajan saatossa.

   Poista
 3. Takki on kyllä tosi kaunis. Ja siinä on ihana väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriin ihastuin itsekin. Musta on kestosuosikkini, mutta välillä kaipaan vaaleampaa sen vastapainoksi.

   Poista
 4. Onpa kaunis takki! Tyylikäs ja moderni.
  Täytyy tässä itsekin alkaa miettiä noita kevyempiä ruokajuttuja. Meillä on juhlia ja kekkereitä tuntunut nyt riittävän joulukuusta eiliseen asti, ja ei siellä notkuvien pöytien äärellä pysty kieltäytymään.
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun aikaan herkkupöytien äärellä on vaikea vastustaa kiusauksia. Uuden vuoden myötä itsekurikin on taas helpompaa.

   Poista
 5. Kaisaniemen ja Itäkeskuksen Tokmanneissa pitäisi olla Essenceä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Täytyy käväistä jossain vaiheessa Itiksessä. Kaisaniemen liikkeessä kävin parikin kertaa joulukuussa, mutta sieltä en nyt löytänyt Essencen tuotteita. Aiemmin siellä on niitä ilmeisesti ollut.

   Poista
 6. Täytyykin pitää silmät auki, runsaspigmenttistä luomiväriä luonnollisissa sävyissä on täällä myös etsinnässä. Kivan oloinen ja värinen takki, tykkään tuollaisesta vaaleanharmaasta<3

  VastaaPoista