maanantai 25. tammikuuta 2016

Perjantain asu viikon huippujen sijaan

Viikon huiput jäi nyt väliin, sillä viime viikon aikana en ottanut kuvia asioista ja tapahtumista viikkokoostetta varten, kuten yleensä teen. Meille oli lauantaina tulossa vieraita ja kuvaamisen sijaan ajatukset pyörivät illan tarjottavien suunnittelussa ja muissa ennakkovalmisteluissa. Yritin keksiä helppoa, mutta samalla ruokaisaa pikkupurtavaa 14 hengen porukallemme. Kun mukaan mahtui niin laktoositonta ruokavaliota edellyttävä henkilö kuin keliaakikkokin, mielikuvitukseni oli kovilla. Ihan maittavan kokonaisuuden sain aikaiseksi, mutta kuvia en tarjoilupöydästä muistanut ottaa. Harmittaa, se olisi toiminut hyvänä muistilistana vastaisuuden varalle.

Perjantaina käväisin pikaisesti Matka 2016 -messuilla ja asukuvat napattiin ennen lähtöäni sinne. Pakkasta oli reippaasti, joten suosin jälleen kerran kerrospukeutumista: pitkähihainen t-paita, villapusero ja paksu neuleliivi olikin mukavan lämmin kokonaisuus.Alunperin ei aikomuksenani edes ollut käydä matkamessuilla, mutta kauniita koruja tekevä Airi Hietala laittoi sähköpostia pari-kolme viikkoa sitten ja kertoi olevansa VisitKarelian osastolla antamassa työnäytöksiä. Sovimme lounastreffit ja ennen Airin tapaamista kiertelin tutustumassa messualueen kotimaan matkakohteisiin. Talviloman olemme jo varanneet ja suunnistamme helmikuun alussa Rukalle viikoksi, mutta kesäksi hain vähän ideoita.

Airi tekee upeita koruja yhdistelemällä hopeaa ja pergamenttia. Tässä muutama ihanuus maistiaisiksi, Airin sivuilla on korukuvia enemmänkin, käykääpä tutustumassa.


Yhden kuvan sain otettua lauantain herkuistamme.
Kivaa maanantai-iltaa!


Kivaa maanantai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. Sullapa onkin ihana pöksyt <3
  Kauniita koruja, todellista osaamista.
  Mukavaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Ihanaa viikkoa myös sulle.

   Poista
 2. Tuo liivi on lämpimän näköinen ja kivan mallinen - ja tuo alin koru ihana!
  Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Olisi pitänyt tuota sun asua kehua jo messuilla. Kun juteltiin, muuta niin unohdin. Ihana neuletakki. Mä olin niin harmissani, kun en muistanut, että millä osastolla se Airi siellä messuilla oli, niin en vaan löytänyt häntä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan noin ihana asu lämmittää ja eittämättä suklaat myös! Mukaava viikon jatkoa Belladonna <3

  VastaaPoista