keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Villakankainen jakku lämmittää

Kuten viime viikolla totesinkin, tulipalopakkasilla olisi kaikista mukavinta pukeutua muhkeisiin neuleisiin, villasukkiin, toppahousuihin ja karvalakkiin. Vaikka kuinka mieli tekisi, se ei kuitenkaan ole aina mahdollista.
Perjantaina oli  juuri tuollainen päivä. Liituraidan ja kauluspaidan luomaa virallista look'ia en tarvinnut, mutta päälle oli keksittävä paksua neuletta tai villatakkia piirun verran asiallisempi asu.

Mulla on kaapissa muutama villainen tai villaa sisältävä bleiseri ja jakkupuku, jotka ovat mainio vaihtoehto tuollaisina päivinä. Toki tykkään käyttää niitä ylipäätään talvella, mutta varsinkin paukkuvalla pakkasella ne ovat erinomainen valinta. Jakkupuku-tuulella en ollut, joten tällä kertaa päädyin villakankaisten housujen sijaan mustiin suoriin housuihin, jotka yhdistin harmaaseen lämpimään jakkuun ja pooloneuleeseen.Onneksi kovimmat pakkaset ovat tältä erää ohi, mutta jotain hyvää niissäkin: niiden jälkeen kymmenen asteen pakkaset eivät tunnu oikein miltään.

Hyvää viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Asiallinen toimisto-look ja villaisen jakun ansoista varmasti myös lämmin :-)

    VastaaPoista
  2. Villakangastakki on nyt tosi hyvä, välillä vaan mietin, että olen ihan Michelinukko, kun ahdan takin alle vielä kasan kaikkea. Kivaa iltaa Belladonna <3

    VastaaPoista