tiistai 5. tammikuuta 2016

Kerran vielä jouluisasti


Ennen kuin joulu joutaa huomenna vuodeksi kokonaan pakettiin, laitan tänne vielä yhdet jouluisen oloiset kuvat. Tai eihän tuo asu ole niinkään jouluinen, mutta näin loppiaisen aattona on hyvä hetki julkaista kuvia, joissa on joulukuusi rekvisiittana.

Puna-mustan ruutupaidan ja mustan hameen muodostama yhdistelmä oli ylläni joulun tienoilla parinakin päivänä. Kokonaisuus oli juuri sopiva joulupäivän ja tapanin viettoon - ei juhla-asu, mutta kuitenkin jotain muuta kuin normaalisti kotona käyttämäni farkut tai verkkarit.

Ensin kokeilin ruutupaitista ylös asti napitettuna. Ei oikein natsannut. Sitten keksin pukea paidan alle topin ja jättää paidan napit osittain avonaisiksi. Heti tuntui paremmalta. Toppi toi ilmettä arkiseen ruutupaitikseen ja avonaisen napituksen johdosta tekemäni lasiriipuskin pääsi kivasti esille.


Tätä kokonaisuuttaa voisin käyttää toistekin. Vaikka joulu houkuttaa käyttämään punaisia vaatteita ja asusteita, käytän punaista oikein mieluusti muulloinkin tuntematta itseäni tontuksi.

Näin upea auringonlasku näkyi ikkunastamme jouluaattona.

Rattoisaa loppiaista!8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen. Tuota yläosaahan voi käyttää vaikka farkkujen kaverina. Punainenkin sopii sulle tosi hyvin.
  Mukavaa tiistai-iltaa ja tulevaa loppiaista.

  VastaaPoista
 2. Näytät kyllä niin hyvältä. Sulle jos kenelle sopii punainen väri niin täydellisesti. Ihan on kuin meidän työpaikan ikkunasta kuvattu näkymä ;)

  VastaaPoista
 3. Punainen on niin ihanan lämmin ja jouluinen väri :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan jouluisia kuvia, kaunis asu. <3

  VastaaPoista
 5. Sinulle käy punainen tosi nätisti. :)
  Ja joulukuusenmatto on aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Punainen sopii sinulle. Ehdottomasti kannattaa käyttää joulukauden ulkopuolellakin. Kaunis tuo kaulakorusi. Pääsee kauniisti näyttäytymään paidan kaula-aukossa.

  Oikein ihania talvipäiviä Belladonna!

  VastaaPoista
 7. Kaunis asu, kivasti roheaa ruutupaitaa ja naisellisempaa hametta ja kenkiä. Ja tosiaan, punainen sopii sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista