sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikon 21 huiput


Vilkkaaseen viikkoon on mahtunut kaikenlaista: kiireistä arkielämää sekä mukavia menoja ja tapahtumia kotona ja niiden vastapainoksi rentoa ajanviettoa maalla. Tuntui, että alkuviikon aikana kotona ehdin käydä vain kääntymässä, mutta sitä mukavampi olikin lähteä maalle.


Viikko alkoi mukavasti Eckerön miniristeilyllä, jonka teimme appivanhempien kanssa. Lähtö oli iltapäivällä klo 15.30 ja paluu illalla yhdeksän jälkeen. Laiva kävi Tallinnan satamassa, mutta miniristeilijät eivät pääse käymään maissa. Muutaman tunnin aikana ehdimme sen sijaan nauttia laivan seisovanpöydän antimista sekä katsastaa tax-free-myymälän tarjonnasta mm. söpöjä laukkuja tai ihania tuoksuja. Lisäksi laivalla oli hauska pop-up -myymälä, jossa oli tarjolla niin makeita kuin suolaisiakin herkkuja laidasta laitaan.
Alkuviikosta olin kuuntelemassa Espoon Mieslaulajien kevätkonserttia. Keväisten sävelten lisäksi kuoro esitti mm. useita Sibeliuksen säveltämiä kappaleita hänen juhlavuotensa kunniaksi. Edellisestä kuorokonsertista olikin aikaa, ja nyt oli oikein nautinnollista kuunnella kaunista mieskuoron laulua.Keskiviikkona osallistuin ystävättäreni kanssa Puuma Stage –tapahtumaan, joka alkoi kutsuvierastilaisuudella ja jatkui muotinäytöksellä. Näytöksen yhteistyökumppaneina olivat mm. Tazzia, Destiny, Gant, Boutique Francoise, Boomerang, Halonen, Korukolmio ja monta muuta, joten näytös oli upeaa seurattavaa. Itse en saanut napattua kuvia näytöksestä, mutta kuvia ja tunnelmia voitte ihastella vaikkapa tästä SNP:n tekstistä. Upea tilaisuus!


Viikon lopulla lähdimme jälleen maalle. Perjantaina oli mukavan lämmintä ja päätimme saunoa vuoden ensimmäisen kerran rantasaunalla. Järvimaisema näytti kesäisen houkuttelevalta, mutta aika viileää järvivesi oli - noin 10 astetta. Talviturkki tuli kuitenkin heitettyä, vaikka uimisen sijaan pikainen kastautuminen oli ihan riittävää meikäläiselle.

Pihapiiristä sain kerättyä kevään ensimmäiset sadot: nokkoset lisäsin lettuihin ja raparpereista leivoin piirakkaa. Joka vuosi nämä ensimmäiset paistokset maistuvat niin hyviltä!Mahtavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!


3 kommenttia:

 1. Onpas sinullakin ollut vipinää - mutta mukavaa sellaista.
  Ihania herkkuja laivalla ja mökillä!
  Kivaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana viikko sinulla on ollut. Noita nokkoslettuja on kyllä nyt koitettava tehdä, kun niin moni on niistä nyt puhunut.
  Mukavaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä sun vipinäviikkosi olleen aika mielenkiintionen. Ihana tuo sun laukkusi.

  VastaaPoista