keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Maanantain asiallisempi asu

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, vaihdoin maanantaina ennen Ikeaan lähtöä asun rennommaksi jättämällä jakun pois ja laittamalla korkkareiden sijaan jalkaan tennarit. Nämä kuvat ovat sitten tuosta asiallisemmasta kokonaisuudesta."Päiväasun" jakku on yllätyshankinta viime viikonlopulta. Kävimme Keuruulla ruokaostoksilla ja samalla piipahdin muutamassa muussakin liikkeessä. Eräässä kaupassa oli myynnissä erittäin edulliseen hintaan tanskalaisen Soulmate-merkin mallikappaleita ja niistä vaaleanpunainen jakku osui heti silmiini. Mullahan on entuudestaan lähes samanvärinen bleiseri, mutta se alkaa olla jo paremmat päivänsä nähnyt. Niinpä, kun tämä osui kohdalle, pakkohan sitä oli kokeilla.Merkki oli minulle aivan outo, mutta vaatteet olivat oikein mukavan näköisiä. Missään mallikappalevaatteessa ei ollut koko- tai materiaalimerkintöjä, joten en tiedä yhtään, mitä materiaalia jakku on. Näppituntumalla se vaikutti kuitenkin suht laadukkaalta ja parin päivän käytön jälkeen myös tuntuu siltä; ei esim. rypisty helposti ja tuntuu miellyttävältä päällä. Nyt harmittaa, etten kokeillut merkin paitoja ja mekkoja, joita oli myös tarjolla. Yksiä housuja testasin, mutta ne olivat hieman liian suuret, eivätkä kivasta mallista ja väristä huolimatta istuneet kunnolla.
Käytän usein ruusukvartsikoruja vaaleanpunaisen jakun tai paidan seurana. Kivien väri on selkeästi vaaleanpunainen, mutta kuitenkin niin hento, että korut sulautuvat asialliseen kokonaisuuteen tulematta liiaksi esille.


Niin sitä voi tehdä ihmeellisiä löytöjä yllättävistä paikoista. Mutta yleensä käykin niin, että etsimättä jotain tiettyä, tekee niitä parhaita ostoksia - vai mitä?

Leppoisaa keskiviikkoa!
10 kommenttia:

 1. Onpas ollut hyvä löytö. Istuu tosi hyvin tuolta selkäpuoleltakin. Kaunis on myös värikin ♡
  Mukavaa lyhyttä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakku oli tosiaan hyvä löytö, ja silloin kun sellainen tulee eteen, täytyy tarttua tilaisuuteen.

   Poista
 2. Tosi cool yhdistelmä. Sulla on kauniit korkkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kengät on toiset niistä mun Outlet Expo -löydöistä.

   Poista
 3. Todella hyvä löytö :) itselläni kanssa on käynyt samoin, että parhaat löydot vain kävelevät vastaan yllättävistäkin paikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on ja sitten joskus kun etsii jotain tiettyä, ei löydä millään.

   Poista
 4. Kaunis jakku! Tänä keväänä minua on viehättänyt juuri tuollainen hento vaaleanpunainen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, tavallista enemmän olen käyttänyt puuterin sävyjä.

   Poista
 5. Tosi hyvänmallinen jakku! Juuri sopivan pituinenkin ja aah, niin mun lempparivärejä!

  VastaaPoista
 6. Olen itse ihan ihastunut tähän vaatekaapin uutuuteen.

  VastaaPoista