tiistai 19. toukokuuta 2015

Luonnonvalkoinen jakku


Kuten olen täällä ennenkin todennut, mulle on luontevaa käyttää osaa vaatteistani kausiluonteisesti. Kaappitilan kannaltakin jemmariluonteelleni sopii käytäntö, että osa vaatteista on muutaman kuukauden säilössä kellarissa, yläkaapeista tms. ja käden ulottuvilla on ne asusteet, joita tulee käytettyä ahkerammin. Ja kyllä mieltä ja pukeutumista piristää, kun sen sijaan, että aina ostaa uutta, vaatekaappia saa uudistettua ottamalla käyttöön muutaman kuukauden tai jopa vuoden-kahden ajan jemmassa olleita vaatteita.

Kermanvaalea jakku pääsi talviteloilta käyttöön parisen viikkoa sitten. Jakku on hankinta useamman vuoden takaa ja käytin sitä aikoinaan erittäin usein. Sitten se jäi ainakin pariksi kesää kellarin kätköihin, josta "löysin" sen taas viime vuonna. Bleiserista on tullutkin yksi kesäasujeni lempparijakuista, sillä sopii moneen menoon ja moneen kokonaisuuteen, lisäksi jakun pikkuisen pidempi malli viehättää.Ainoina koruina olivat pienet nappikorvikset, joihin yhdistin kevättalvella tekemäni helmipisarat.Hellevaatteet saavat vielä toistaiseksi ollakin säilössä, mutta muuten olen aika hyvin jo ottanut kesäiset vaatteet käyttöön. Tosin jotkut housut ja hameet tai mekot odottavat vielä silitystä. Joko sinä olet kaivanut esiin kaikki kesäiset vaatteet?

Kaunista viikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Valkoinen on ehdottomasti itsellekin kevään ja kesän väri. Kaivan valkoiset farkkuni esiin aina näin keväällä, en voisi kuvitella käyttäväni niitä talvella. :)

  Nätti asu.

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvännäköinen jakku. Itse tykkään tuollaisesta pidemmästä mallista. Osa kesäisemmistä vaatteista on jo käytössä täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan mallinen jakku - tuo pituus tekee tuosta jopa takin korvikkeen!

  VastaaPoista
 4. Upea kokonaisuus, ihanaa kun on valkoisten vaatteiden aika <3 Iloa päivään <3

  VastaaPoista