lauantai 2. toukokuuta 2015

Mustavalkoinen vappupäivä

Niin se on taas vappu takana ja viimeinen kevätkuukausi alussa. Eikö ole ihanaa, että ensi kuu onkin jo virallisesti kesäkuukausi!

Meidän vappuun ei kuulu oikeastaan minkäänlaisia kiveen kirjoitettuja traditioita. Tippaleivät, simat sun muut perinteiset vappuherkut saattavat jäädä joku vuosi nauttimatta, tänä vuonna tuli syötyä tippaleipiä pariinkin otteeseen. Muutenkin vapun viettomme vaihtelee laidasta laitaan. Joskus olemme pysytelleet niin vappuaaton kuin -päivänkin kotioloissa, toissa vuonna vietimme vappua maalla. Toisinaan sitten ohjelmaa kertyy molemmille päiville kuten viime vuonna, jolloin aattona meillä oli kavereita iltaa istumassa ja vappupäivänä olimme lounaalla ystävien luona. Helsingin hulinoissa en ole käynyt vuosikausiin, laiskuuttani en ole jaksanut lähteä ihmisvilinään, mutta vappubrunssi ystävien seurassa kuuluu ohjelmaan aika usein, niin tänäkin vuonna.

Vappu innosti kaivamaan kaapista esiin keväisempää päälle. Valkoisia housuja en ole tänä vuonna vielä pitänyt, mutta eilen ne tuntuivat itsestään selvältä valinnalta vappuasuksi. Niiden seuraksi halusin pitsiä, mutta puseron valinta ei sitten ollutkaan niin helppoa. En nimittäin millään meinannut osata päättää, mitä väriä halusin ylleni: valkoista, kermaa, vaaleanpunaista, sinistä vai mustaa. Miten voikin välillä olla vaikeata päättää noinkin yksinkertainen asia.


Kaikkia kokeilin, mutta niinhän siinä sitten kävi, että lopulta päädyin itselleni tavainomaisimpaan eli mustaan. Römpsökauluksisen puseron olen joskus ostanut Tallinnasta, ja olen tykännyt siitä kovasti. Yleensä puen sen alle mustan paidan tai topin, mutta nyt sain yläosaan kepeyttä valitsemalla mustan pitsin alle valkoisen puseron.

Yksi erittäin iso syy mustan paidan valintaan oli myös se, että siten pystyin laittamaan jalkaani messuilta ostamani rusettiavokkaat. Sen lisäksi, että ne ovat kivan näköiset, ne ovat jalassa niin mukavat, että niillä jaksaa seistä ja kävellä pidempäänkin. Ihanteelliset juhlakengät siis!

Sateesta huolimatta mukavaa ja leppoista lauantai-iltaa!
17 kommenttia:

 1. Ollaanpas sitä oltu tyylikkäänä liikenteessä ♡
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva kokonaisuus. Pitsistä on moneksi. Alla kun vaihtelee väriä, on tunnelma aina erilainen.
  Mukavaa viikonloppua Belladonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsivaatteet ovat ihania, ja tuntuu että vuosi vuodelta tykkään niistä enemmän.

   Poista
 3. Mustavalkoinen on valttia - säällä kuin säällä ;) kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Takuuvarma ja helppo vaihtoehto!

   Poista
 4. todella kiva tuo pitsipusero :) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli, pusero on osoittautunut aika monikäyttöiseksi ja helpoksi valinnaksi. Sopii kivasti myös jakun tai neuleen alle.

   Poista
 5. Kyllä sitä ollaankin tyylikkäinä. tuo musta pusero on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullinen ostos, mutta olen käyttänyt sitä todella usein. Joskus halvalla saa hyvää.

   Poista
 6. Ihana paita - ja koko konaisuus! Mustavalkoisella minäkin olin liikenteessä - vaan en lainkaan keväisissä vaatteissa;)
  Kivaa viikonlopun jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady! Mustavalkoinen on aina helppo valinta.

   Poista
 7. Onpa kaunis paita ja kaikki sopii kauniisti keskenään kenkiä ja lakkia myöten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappuna jatkui mun mustavalkoinen fiilis. Ei sitten voinut laittaa muuta päälle.

   Poista
 8. Onpa kaunis paita ja kaikki sopii kauniisti keskenään kenkiä ja lakkia myöten <3

  VastaaPoista