sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Viikon huiput

Mukava, mutta hoppuviikko takana. Koneellakaan en ole ehtinyt istua juuri ollenkaan, kun niin arkisin kuin viikonloppunakin on ollut tekemistä ja menoja. Tässä jälleen muutama highlights tältä viikolta.
 
Viikon hiustuotesuosikki on ehdottomasti Paul Mitchellin Extra-Body Daily Boost. Mulla on ohuet hiukset, joissa kampaus ei yleensä pysy ilmavan kauniina koko päivää vaan ne lätsähtävät pitkin päätä. Ja hiukset on pestävä joka päivä, muuten tukka on varsinainen liimaletti, jolla ei kehtaa ihmisten ilmoille mennä. 
Nyt tulin pitkästä aikaa kokeilleeksi muotoilutuotteena Paul Mitchellin tyvikohottajaa, ja olin tosi yllättynyt. Hiukset pysyvät päänahasta koholla, joten ne eivät myöskään rasvoitu niin helposti ja olen jopa voinut jättää joku päivä hiusten pesun väliin. Aivan uskomattoman hyvä tuote mun hiuksille! Olen viime aikoina käyttänyt sarjan muitakin tuotteita, ja pidän niistä kovasti. Voisinkin tehdä niistä ihan oman juttunsa jossain vaiheessa.



Viikon saavutus, josta olen erityisen iloinen, on kuntosalikäyntien aloittaminen. Pitkiä kävelylenkkejä olen kyllä tehnyt monen viikon ajan ja askeleita on kertynyt päivittäin Polarin mittariin ihan mukavia määriä, mutta muuten lihaskuntoilu on jäänyt minimiin. Kävin aiemmin useamman kerran viikossa kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa, mutta nyt edelliskerrasta oli hävettävän pitkä aika. Tällä viikolla sain vihdoinkin itseni salille ja kyllä se tuntuikin mukavalta. Jo ensimmäisen kerran jälkeen jumittuneet hartiat tuntuivat paljon paremmilta. Aloittaminen on aina vaikeinta, mutta tästä on taas hyvä jatkaa.



Viikon suosikkijuomaksi nousi vesi. Opettelin jo muutama vuosi sitten juomaan nestettä aiempaa enemmän ja otin tavaksi aamulla ottaa työpöydälle pullollisen vettä, jotta muistin hörppiä sitä pitkin päivää. Kotona pidän aina jääkaapissa pullollisen vettä, johon lisään makua tuomaan esim. muutaman pakastemarjan, sitruunamelissan tai mintun lehtiä tms. Liikunnan lisäämisen jälkeen vedenjuontini kasvoi huikeasti ja tuntuu, että keho huutaa nestettä. Yleensä juon tämän lasipullollisen päivittäisen muun nesteen lisäksi, mutta tällä viikolla tuntui, että se ei riitä mihinkään.



Tällä viikolla sisäinen wannabe-puutarhurini heräsi ja innostuin tutkailemaan kauppojen siemen- ja mukulatarjontaa. Niin innokas puutarhuri en ole, että myllertäisin pihaa tuon tuosta, mutta kukkia ja yrttejä tykkään laittaa moneen ruukkuun kasvamaan. Nyt on mietinnässä, minkäväriset kesäkukat laitan tänä vuonna. Viime vuonna oli vaaleanpunaista ja pinkkiä, sitä edellisenä keltaista ja valkoista, kolme vuotta sitten sinistä ja valkoista. Kätköistä löytyi muutama siemenpussi mm. valkoisia köynnöskukkia, niitä voisin ainakin laittaa esikasvatukseen, samoin kirsikkatomaatteja. Sormet syyhyävät, mutta en ole vielä ehtinyt käydä kunnon puutarhamyymälässä ostoksilla. Jospa ensi viikolla ehtisi.



Maanantaina tein ensimmäisen kerran sitruunapastaa, joka on yksi viime kuukausien some-hittiruuista. Tein sen Hanna Gullichsenin ohjeen mukaan, joskin lisäsin ohjeeseen ilmakuivattua kinkkua. Reseptin kirjoitin tänne, käypä kurkkaamassa. Todella herkullinen, nopea ja helppo ruoka, kannattaa kokeilla.



Upeaa naistenpäivän jatkoa ja mukavaa viikon alkua!




6 kommenttia:

  1. Kiitos - ja oikein hyvää naistenpäivää myös sinulle!
    Ja onnittelut kuntosalikäyntien aloittamisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka varovasti aloitin, tuntuu olo jo muutaman salikäynnin jälkeen hyvältä.

      Poista
  2. Kiitos samoin sulle.
    Kyllä on askeleita kertynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokapäiväset kävelyt tekevät hyvää ja mukava seurata mittarista kertymää.

      Poista
  3. Kiitos hyvästä vinkistä, tyvi on aina ihan lits ja läts. Aurinkoista viikkoa! <3

    VastaaPoista
  4. Hei Belladonna, käys kurkkaamassa tämä linkki ja se ei ole haaste. <3 <3 http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/03/arvontavoittajat-aila-airo.html

    Ohessa sähköpostini, niin voidaan olla tarkemmista yksityiskohdista vielä yhteydessä. <3

    Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista