maanantai 30. maaliskuuta 2015

Leveästi farkuissa

Olen aika hyvin onnistunut viime kuukausina välttämään valitusta säästä tai haikailua kevään tulosta; sää on mikä on ja se ei valittamalla parane. Mutta on kyllä myönnettävä, että nyt tekee mieli sanoa, että kökkö juttu! Vaikka keväisen lämpimiä päiviä ei vielä olisikaan, ei myöskään takatalven olisi tarvinnut iskeä. Lunta ja räntää on tänään satanut koko päivän ajan ja loskaa kertynyt maahan monta senttiä. Se hyvä puoli asiassa on, että päälle valittu valkoinen poolo sekä nilkkurit tuntuivat juuri sopivan talvisilta sään puolesta.

Muutama viikko sitten kaivoin esille vanhoja leveälahkeisia farkkuja, joista yhdet pääsivätkin jo asukuviin viikko sitten mokkatrenssin kanssa täällä. Tänään valitsin ylleni jälleen yhdet noista vanhoista, jo muutama vuosi sitten hankituista housuista.




Farkkutyyppinä tykkään käyttää farkkuja myös töissä. Lähes poikkeuksetta ne ovat tuolloin tummat ja siistit, ns. toimistokelpoiset. Poikkeus vahvistaa säännön ja tänään ylläni olleet leveät farkut ovat yksi noista poikkeuksista. Leveitä vaaleita olen käyttänyt töissä lukuista kerrat ja itse asiassa saattaa olla jopa niin, että  ne ovatkin olleet useammin käytössä töissä kuin vapaa-ajalla. Farkkujen väri on tasaisen vaalea eivätkä ne näytä kuluneen haalistuneilta. Lisäksi prässit tekevät niistä astetta asiallisemmat. Vielä kun useimmiten käytän lisänä jakkua, vaaleatkin farkut toimivat hienosti myös työasuna.





Koruina olivat kaulariipus -60-luvulta sekä rannerengas, joka on äitini saama rippilahja -50-luvulla. Ne sopivat mielestäni kivasti mennyttä aikaa henkivään asuun.




Talvisen oloista maanantai-iltaa!










11 kommenttia:

 1. Leveämmät lahkeet ovat kivaa vaihtelua pitkän pillifarkkukauden jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, en kyllä ole siltikään vielä kokonaan luopunut pillifarkuista. Käytän niitä tiettyjen saapikkaiden kanssa edelleen.

   Poista
 2. Nyt taas leveät lahkeet on in. Hyvältä näyttää koko asu ja korut kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, munkin mielestä noi vanhat korut sopi jotenkin tähän kokonaisuuteen.

   Poista
 3. Sinulla nuo leveät lahkeet näyttävät hyviltä - itse en ole vielä rohjennut ollenkaan kaivella varastoistani noita - nuo kun leventävät tätä meikäläisen ahteria entisestäänkin;)
  Hyvää hiljaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. kauniisti sanottu. Oikein hyvää pääsiäisviikkon myös sinne.

   Poista
 4. Kyllä on kivat farkut ja noi sopii täydellisesti korkkareiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kapeakärkiset kengät ovat munkin mielestä ehdottomasti paremman kuin pyöreämpikärkiset näin leveiden lahkeiden kanssa. Mulla vain ei oikein ole tämän vuodenajan kenkiä/nilkkureita kuin nämä yhdet teräväkärkisenä. No, kohta on tarpeeksi lämmintä, jotta voi käyttää avokkaita.

   Poista
 5. Leveälahkeiset farkut näyttävät hyviltä! Itselläni ei niitä ole tallessa.

  VastaaPoista
 6. Todella kivat ja nää on nyt kuuminta hottia. Tykkään, oon aina tykännyt, mutta pallero keskivartaloiselle eli mulle, ei enää oikein istu... Harmin paikka.

  Kivaa päivää Belladonna <3

  VastaaPoista
 7. Kivat farkut, leveät lahkeet on minusta hauska hitti juuri nyt ja niiden kanssa sitten vähän erilaista kenkää! Pitää kaivella varastot läpi, olisiko itselle jäänyt muutakin kuin bootcut lahjetta...

  VastaaPoista