keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pystyraitaa ja pikkuisen punaista

Päivän vaatetusta valitessa mieleen muistui vanha pystyraitainen kauluspaita, jonka sitten kaivoinkin esiin kaapin uumenista - tietysti ryppyisenä kuin mikä. Sitä sitten silittäessä pohdiskelin, mitkä mustista housuistani pukisen sen seuraksi, kunnes havahduin siihen, että taas kerran olin automaattisesti päätymässä mustaan. Paidassa on mustien ja punaisten raitojen lisäksi myös nude-raitoja, joista sain idean beigen värisiin housuihin. Mustasta en kuitenkaan kokonaan luopunut, sillä beigen jakun sijaan laitoin mustan bleiserin. Kokonaisuutta piristin punaisilla asusteilla. 
Mietiskelin, että olisi kyllä hienoa, kun kynnet olisivat aina yhteensopivat asun kanssa. Valitettavan harvoin omalla kohdallani näin kuitenkaan on. Ensinnäkin olen aivan liian laiska muuttamaan lakan väriä tiuhaan tahtiin. Yleensä pidän lakkauksen jälkeen saman värin kynsissä useita päiviä välillä vain paikkaillen tarvittaessa kynsien kärkiä. Toisaalta en useinkaan vielä edellisiltana tiedä, mitä laitan seuraavana aamuna ylleni, joten mitenkäs sitä voisin lakata kynnet passeliksi. 


Punaiset kynnet olisivat kyllä olleet piste iin päälle, mutta minkäs teet. Onko teillä tapana mätsätä kynsien väri asuun sopivaksi?

Pirtsakkaa keskiviikkoa!
10 kommenttia:

 1. Punaiset asusteet piristävät kivasti asukokonaisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, pitäisi oikeastaan käyttää useamminkin.

   Poista
 2. Kiva asu! Kengät, vyö ja korut punaista - piristävät.
  Eipä ole kynnet aina asun mukaiset. Nykyään on kuitenkin helppoa, kun on noita beigen ja harmaan värisiä lakkoja. Lumenen beige tuntuu sopivan asuun kuin asuun.
  Pirteätä loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noita vaaleita lakkoja minäkin enimmäkseen käytän. Saa siistit ja huolitellut kynnet, joista ei heti näy pienet kulumiset.

   Poista
 3. Vaaleiden housujen valinnalla tuli keväisempi ilme :-) Geelilakkausteni vaihtoväli on kolme viikkoa, joten eipä usein vaihdella kynsien värejä tai sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelikynnet olivat kyllä kivat. Välillä mietin, kokeilisinko niitä, mutta toistaiseksi on jäänyt harkinnan tasolle.

   Poista
 4. Ihana kokonaisuus, punaiset yksityiskohdat ovat ihan mielettömän kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun laitan punaiset kengät, vyön ym., ihmettelen, miksi en käytä useammin. Ne piristäisivät kummasti asun kuin asun.

   Poista
 5. Ihana kokonaisuus. Ihastelin jo instassa tuota ihanaa rannekorua, jossa punaista. Punainenhan on oma lempiväri. Toki en kääriydy punaiseen, eli tummansinistä ja valkoista on paljon, mutta punainen piristää niin vaatteissa, koruissa kuin sisustuksessa.

  Ja voi maar noita kenkiä, täydelliset ja tahtoisin sellaiset minäkin. <3

  Mukavaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korusetin tein punaiseen kotelomekkoon sopivaksi, jota käytin yhdessä tilaisuudessa. Minäkin tykkään kovasti punaisesta, mutta punaiseen kääriytyminen on harvinaista. Ihanaa perjantaita!

   Poista