tiistai 3. maaliskuuta 2015

Harmaana päivänä harmaata harmaalla


Tänään oli totaalisen harmaa päivä - niin sään kuin asunkin puolesta. Mustia asuja on tullut käytettyä viime päivinä aika usein, ja niin meinasi käydä tänäänkin. Kokomusta asu olisi tuntunut luontevalta vaihtoehdolta, mutta lopulta kuitenkin päädyin astetta vaaleampaan suuntaan eli sonnustauduin harmaaseen kokonaisuuteen. Ja kun sääkään ei kovin keväiseltä vaikuttanut, villakankainen jakku ei tuntunut ollenkaan liian talviselta.
Harmaat housut ostin loppukesästä ja ne odottivat pitkän aikaa kaapissa käyttöönottoa. Nyt olenkin sitten mieltynyt niihin täysin. Ne ovat yhtä mukavat kuin farkut ja muodostavat jakun kanssa asiallisen kokonaisuuden. Kuitenkin värinsä ja suoralahkeisen mallinsa puolesta ne ovat kivaa vaihtelua sinisille farkuille ja kapeille housuille.Tummanharmaan kaulakorun tein viime kevään lasikurssilla. Se sopii mielestäni hyvin paidan väriin sekä kauluksen malliin.


Mieliala ei onneksi ole ollut samalla harmaalla mallilla, päinvastoin olen ollut oikein toimeliaalla ja tehokkaalla tuulella. Ja nyt onkin aika siirtyä päivän liikuntaharrastuksen pariin. 

Aktiivista iltaa teillekin!
2 kommenttia:

 1. Harmaa on aina tyylikäs. Tosin kesällä ei juurikaan tule käytettyä harmaata tai kenties vaaleanharmaata, mutta ei tummaa. Tyylikäs olet kuin mikä, kuten aina. <3
  Hyviä unia Belladonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kesällä minäkin taidan käyttää tummanharmaata vähemmän vaikka mustaan kyllä pukeudun. Hassua.

   Poista