sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viikon 11 huiput

Viikko on sujunut hyvin keväisissä tunnelmissa ja se näkyy myös viikon huiput-koosteessa:

Tämän viikon virkistävin asia on ehdottomasti ollut päivien piteneminen sekä ihana auringonpaiste, josta olemme saaneet nauttia lähes joka päivä. Auringon valon ja lämpimämpien päivien myötä oma energiataso on noussut huikeasti ja aamuisin herääminen on huomattavan paljon helpompaa, kun päivä on jo valjennut kelloradion tullessa päälle. 
Meidän asunnon edessä on sen verran varjoisaa, että kevätkukat nousevat yleensä hieman myöhemmin kuin oikein aurinkoisilla paikoilla. Mutta nyt on meidänkin pensaikon juuressa nähtävillä ensimmäiset tulppaanien, narsissien ja krookusten pienen pienet alut.  

Kevätpuuhastelut olen saanut jo alulle, kun ostin ensimmäiset narsissit ja istutin ne ruukkuun. Kukat eivät vielä ole kunnolla auenneet, mutta pienetkin kukat piristävät ja luovat keväistä tunnelmaa. Haravan varteen tartuin tänään ja muutenkin siistin pihapiiriä talven jäljiltä. Pienet ulkohommat ovat mulle yksi niistä asioista, joiden parissa rentoudun.


Varma kevään merkki meille on myös se, kun voimme ensimmäistä kertaa istahtaa omalle pihaterassassille. Tänään kävelylenkin jälkeen vietin hetken auringon lämmöstä nauttien ja heti tuli tietysti mieleen, milloinkahan voisimme avata grillikauden.


Tällä viikolla olen ensimmäistä kertaa käyttänyt kevyempiä takkeja ja kenkiä. Useimpina päivinä päällä oli mokkatrenssi, mutta kaivoin esiin myös vaalean välikausitakin. Vaikka välillä neule on ollut tarpeellinen lisä takin alla, on silti mukavaa, kun paksujen talvitakkien jälkeen voi siirtyä keväisiin varusteisiin.

Keväistä raikastusta olemukseen toi myös viikon kampaajalla käynti. En vieläkään oikein tiedä, annanko tukan kasvaa vai leikkaanko lyhyeksi, joten tammikuussa leikattua mallia vain siistittiin ja päällimmäisiin hiuksiin laitettiin kuparin sävyinen kevyt värihuuhtelu. 


Kevät näkyy myös meidän perheen ruokailussa: tänään nimittäin tein jo toisen kerran tänä keväänä alkuruuaksi parsaa lempparireseptini mukaisesti. Ohjeen kirjoitin tänne viime keväänä.Lopuksi vielä viikon loistavin uutinen, joka ei varsinaisesti liity kevääseen, mutta joka on muuten ihan huippujuttu. Voitin ihanaisen Tiian arpajaisissa osallistumisen Aila Airon meikki-iltaan! Eikä siinä vielä kaikki! Arpaonni suosi toistamiseen, sillä osallistumisen lisäksi saan myös demomeikin. En ole ollutkaan aikoihin meikattavana, joten kiva saada vinkkejä ja ohjeita ammattilaiselta. Olen ihan älyttömän iloinen molemmista onnenpotkuista. Jo pääsy tapahtumaan on todella hieno juttu, mutta lisäksi odotan tosi paljon tapaavani niin Tiian kuin muutkin voittajat. Tulee varmasti kiva ilta!
Tämä oli jo toinen kerta, kun blogiarvonnoissa onni suosii. Ensimmäinen voitto tuli XL Cheap and Chic -blogin Sarin huiviarvonnassa ja nyt tämä - ihan käsittämätöntä tuuria meikäläiselle, olen niin tottunut siihen, etten ikinä voita mitään.

Keväisten tunnelmien myötä aurinkoista viikkoa!
8 kommenttia:

 1. Parsa on kyllä niin hyvää! Uskallatko jättää yöksi kukat ulos,vai nostatko vieläne sisälle? Narsissit ovat niin kevään kukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jättänyt ulos. Ekana yönä ne jäi vahingossa, kun en muistanut nostaa sisälle ja kun olivat kunnossa, en sitten nostanut niitä senkään jälkeen.

   Poista
 2. Onnitteluni, hieno voitto päästä meikattavaksi tuohon kauneushoitolaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, en ole käynyt siellä aikaisemmin, joten kiva tutustua paikkaan.

   Poista
 3. <3 Voi kun tuli hyvä mieli Belladonna, kiitos.<3 Joskus se arpaonni iskee useamman kerran pötköön. <3

  Niin keväisiä kuvia ja ui miten kirpsakkaa tänään taas olikin.

  Aurinkoa viikkoon ja eipä aikaakaan kun nähdään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamuisin on aika vilpoista ollut, mutta päivisin sitäkin keväisempää. Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Apua, mitä hiuksillesi on tapahtunut, kampaajasi ei varmaan ole oikein osannut valita sävyä juuri sinulle sopivaksi. Pyydä, että hän miettii asiaa uudelleen : )
  Kevättä rinnoissa,
  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kevyt huuhtelu, joka lähtee pois muutamassa pesussa. Väriä enemmän itseäni arveluttaa malli: en oikein tiedä leikkaisinko lyhyeksi vai annanko kasvaa, kun olen saanut sen jo tähän mittaan.

   Poista