tiistai 10. maaliskuuta 2015

Maanantain asu


Eilinen kertakaikkisen upea sää innoitti asukuvien ottamiseen. Alunperin mulla ei nimittäin ollut aikomustakaan kuvata päivän asua; neuleen ja housujen yhdistelmässä kun ei liiemmälti ollut sen kummemmin kuvattavaa kuin kommentoitavaakaan. Mutta minkäs voit: Aivan ihana auringonpaiste houkutteli vastustamattomasti puoleensa ja käväisimme näpsimässä muutaman kuvan talomme lähellä olevalla kävelytiellä. Olikin ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun valitsin kuvauspaikaksi hiekkatien, jossa valo on aika mukava kuvauksia ajatellen. Kevään eteneminen vaikuttaa selvästi myös kuvauspaikan valintaan ulkona.




Makeanvedenhelmistä tehdyn kaulakorun sain valmiiksi parisen viikkoa sitten. Pisaran mallisia helmiä jäi jäljelle pari kappaletta, joten niistä sain tehtyä vielä korvakorut. Korvikset jätin ilman helmien hopeakehystä, niistä tuli siten siromman oloiset. 


Korvikset valmistin monikäyttömalliksi, joita voi pitää nappikorvisten kanssa front & back koruna korvanlehden takaa roikkuen tai niin ikään toisen koruparin kanssa, mutta laittamalla roikkuva koru korvanlehden eteen. Korviksia voi pitää myös sellaisenaan ilman toista korvisparia.


Tänään onkin sitten ollut taas harmaampaa, mutta eikös ole luvattu parempaa säätä tulevaksi. Kivaa iltaa!




8 kommenttia:

  1. Voi kun oot taas niin tyylikkäänä siellä... Ihana pusero ja tuo kaulakorusi on tosi magee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Maiju, hopea ja helmi ovat ihana yhdistelmä.

      Poista
  2. Ihana aurinko ! Kaunis on korusi ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Oli niin mukavaa, kun aurinko paistoi vielä illansuussa.

      Poista
  3. ihana aurinko ja todella kaunis kaulakoru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantaina oli huippukaunis päivä, aivan kuten tänään keskiviikkonakin. Kiva, jos tykkäät korusta. Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  4. Oi sinua hoikkeliini, täällä tähdätään samaan. Näytät himskatin hyvältä ja asu on juuri myös minun näköinen, tykkään kovasti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, hyvin on kuvissa vatsa piilossa. In real life haasteita tuolla saralla riittää.

      Poista