perjantai 27. maaliskuuta 2015

Ilta Aila Airon kauneuslinnassa


Tiistaina vietimme Tiian blogin 1-vuotissynttäreitä ja mikäpä olisikaan parempi tapa juhlistaa tapahtumaa kuin viettää pari tuntia kauneuden parissa. Tiian mukana meitä oli yhdeksän onnekasta bloggaajaa ja blogien lukijaa, jotka saimme nauttia Aila Airon kauneuslinnan tunnelmasta Kauniaisissa Gallträsk järven rannalla.

Aluksi saimme ihastella kauneuslinnan upeita puitteita, kun kiertelimme tutustumassa hoitolan tiloihin. Linnassa oli mm. kauniita alkuperäisiä seinä- ja kattomaalauksia. Ikkunoista näette pilkahduksia komeista maisemista, joissa linna sijaitsee.



Tilaesittelyn jälkeen nautimme maittavia kahvipöydän herkkuja ja kuulimme Mari Ihalaisen kertomana katsauksen Aila Airon tarinaan.






Seuraavana oli sitten vuorossa meikäläisen meikkaus. Siinä samalla kuulimme monta hyvää meikkausvinkkiä, tässä niistä pari. Hyvän meikin perusta ja tärkein asia on pohjustus, pohjustus ja pohjustus. Kun kasvot, luomet ja huulet pohjustetaan omilla tuotteillaan, meikki pysyy kauniina koko päivän. Toinen kiva vinkki koski luomiväriä. Tiedämme varmasti kaikki, että luomiväri levitetään liikkuvalle luomelle häivyttäen luomivakoon ja sen yläpuolelle. Nyt kuulimme kätevänä nyrkkisääntönä, että väriä on hyvä lisätä/häivyttää siihen asti, mihin ripset yltävät. Mulle ainakin tämä oli aivan uusi ja hyödyllinen ohje. Kuulimme myös ideoita valokynän levittämiseen ja ainakin minä totesin, että poskipuna voisi tehdä arkiaamuna ihmeitä kasvoille.
Tykkäsin kovasti kevyestä ja kauniista päivämeikistä. Voi kun osaisi itse loihtia samanlaisen kasvoilleen.


Illan päätteeksi tutustuimme Artdecon meikkeihin ja lähes jokainen meistä taisi jotain hankkia mukaankin.




Minä innostuin ostamaan mineraalimeikin suteineen, kulmakarvageelin sekä huultenrajauskynän, joita Miia käytti meikkiäni tehdessään. Lisäksi kotiintuomisiksi saimme luomivärin pohjustusvoiteen sekä Dr. Ecksteinin kasvovoiteen. Näistä kaikista kirjoittelen myöhemmin lisää.  



Ilta oli erittäin mielenkiintoinen. Oli hienoa tutustua Aila Airon kauneussalonkiin ja kuulla heidän edustamistaan tuotteista ja palveluista. Lisäksi oli mukava tavata Tiian blogin lukijoita ja aivan upeaa tutustua mukana olleisiin bloggaajiin:


Suurkiitos Tiialle, joka järjesti meille ihanan tilaisuuden, Lume lifestylelle meikkauskuvien ottamisesta ja tietenkin illan emännille, jotka mahdollistivat kivan tapahtuman.


 Viihtyisää viikonloppua!







18 kommenttia:

  1. Sulla taitaa olla parhaimmat kuvat. Ihania kerrassaan!
    Oikein mukavaa viikonloppua ☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi pitänyt ottaa vielä enemmän kuvia - ensi kerralla sitten. Mukavaa viikonloppua myös sulle!

      Poista
  2. Ihania kuvia! Leppoisaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä enemmän olisi voinut näpsiä. Näillä mennään.

      Poista
  3. Ihania kuvia ja todella upea meikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli! Meikki oli aivan ihana, harmittaa, kun en tajunnut ottaa enemmän kuvia osallistujista. Ihanaa viikkistä!

      Poista
  4. Ihania kuvia - upea paikka, upeita naisia ja sinun meikkisi on tosi onnistunut - kasvosi hehkuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mineraalijauhe ja poskipuna ovat tehneet tehtävänsä :) Paikka oli aivan upea ja seura hurmaavaa.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Ilta oli oikein antoisa ja mielenkiintoinen. Näitä soisi olevan useamminkin.

      Poista
  6. Kaunis meikki ja ihana paikka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linna itsessään oli todella kaunis ja sijaitsi upealla paikalla, joten kyllä tuollaisissa puitteissa kelpaa nauttia hoidoista.

      Poista
  7. Ihana postaus, ihania kuvia ja upeita kuvia Lumo ottanut meikkaushetkestä. Kasvosi kyllä hehkuvat, että meikki on ihana ja nainen siellä myös. <3 Kiitos Belladonna ihanasta seurasta, oli kivaa. <3 Toivottavasti nähdään taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikki oli huippuihana ja ilta kaiken kaikkiaan kerrassaan nautittava. Toivottavasti tavataan piakkoin uudelleen, oli tosi mukava treffata. Olet kyllä mahtava tyyppi!

      Poista
  8. Ihania kuvia ja aivan upea meikki :) Oletpa kaunis <3

    VastaaPoista
  9. Tosi kaunis meikki ja ihana huulipunan väri<3 Kiva nähdä tuttuja kasvoja blogimaailmasta yhteisessä tapahtumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipunan sävy on erittäin kuvaystävällinen, luonnossa hieman liian räväkkä, mutta näin kuvissa oikein mainio.

      Poista