torstai 31. toukokuuta 2018

Yksi hame, kaksi asua

Jo muutaman vuoden ajan olen kesän kynnyksellä uskollisesti kaivanut esiin midi-mittaisen raitahameen. No, totuuden nimissä on kyllä tunnustettava, että viime vuonna hame päätyi talvivarastosta kaappiin, mutta enpä ole varma, käytinkö sitä kertaakaan. Muina kesinä sen sijaan puolihame on ollut sitäkin suositumpi. Hameen eri väriset raidat - kahdet sinisävyiset, valkoiset ja punaiset - mahdollistavat erilaisia vaihtoehtoja yläosan ja kenkien väreiksi ja asukokonaisuuksiin on siten lukuisia mahdollisuuksia.
Viime viikolla hame oli ylläni kahtena peräkkäisenä päivänä. Tiistaina valitsin hameen seuraksi hillitympiä sävyjä: vaaleansinisten raitojen värinen hihaton toppi ja sen seuraksi valkoinen neuletakki, joka oli jälleen kerran tarpeellinen lisuke ilmastointia vastaan. Kätköistä löytyi tismalleen topin värinen lasiriipus ja -korvikset, jotka olen aikoinaan tehnyt sulatuslasikurssilla.Seuraavana päivänä kokonaisuus oli huomattavan paljon dynaamisempi, kun yhdistin hameeseen punaista. Olo oli koko päivän ajan huippuenerginen, johon tosin saattoi vaikuttaa voimaannuttavan värin lisäksi myös edessä häämöttävä pitkä viikonloppu maalla.


Asujen valkoiset ja punaiset kengät ovat Aimyn pehmeät loaferit, jotka ostin tänä keväänä. Niiden käyttömukavuus on huippuluokkaa ja hakusessa onkin vastaavanlaiset mustana. 

Aurinkoisia päiviä!


3 kommenttia:

 1. Kylläpä hauskasti eri henkiset asut väristä riippuen!
  Upea tuo punasävyinen kokonaisuus!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. No nyt on kuule jetsulleen meikäläisen kaikki lempivärit yllä. Aivan ihanat asut. <3 Kivaa viikon jatkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
 3. Viileää sinistä ja tulista punaista - kylläpä muuttui hameen ilme! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista