sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Launtain rento asu - farkut ja biker-takki

Tänä viikonloppuna on vihdoinkin tuntunut siltä, että kyllä se kesä nurkan takana kolkuttelee. Jopa viileyttä hohkaavan meren äärellä tarkeni ihan eri tavoin kuin vielä muutama päivä sitten.

Lauantain upean aurinkoinen sää vihjaili tulevista kesäisen oloisen lämpimistä päivistä ja sen houkuttelemana minä rohkenin vihdoin vetäistä ylleni nahkatakin. Ai että! Kylläpä bikerin, farkkujen ja sneakersien yhdistelmä tuntuikin mahtavalta! Takin lisäksi pelkkään t-paitaan en kuitenkaan uskaltanut vielä sonnustautua, vaan sen sijaan valitsin puseroksi mustan silkkipuuvillaisen neuleen. Sen olen ostanut monen monituista vuotta sitten, kun Tapiolan Sokoksella oli loppuunmyynti. Vuosien saatossa neule on säilyttänyt muotonsa, ei ole nyppyyntynyt lainkaan ja mikä tärkeintä, pusero on äärimmäisen miellyttävän tuntuinen päällä. Kyllä se vain niin on, että luonnon materiaaleja ei voita mikään. 

Sen verran ilmeisesti ikävuodet alkavat vaikuttaa, että yhä lisääntyvässä määrin olen alkanut inhota erityisesti niskaan kohdistuvaa vetoa ja kylmyyttä. Vaikka muuten olisi miten lämmin, minua ärsyttää suunnattomasti niskaa hivelevä kylmä puhallus tai viileän tunne. Olin jo lähdössä kotoa, kun vielä viime hetkellä hain kaapista huivin kaulaani. Höyhenen kevyt silkki oli suloinen lisä niskan ihoa vasten.


Toivotaan, että ennusteet pitävät paikkansa ja saamme nauttia koko viikon ajan upeista ilmoista. 

Aurinkoista ja lämmintä viikkoa!


7 kommenttia:

 1. Tyylikäs ja rento asu!
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan rento asu. Sinulla käy tuuli niskaan ja minä taas olen sellainen hikiniska :)
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Särmää ja tyyliä, sitä on biker -lookissa. Kiva, tykkään:)
  Kivaa uutta viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava kokonaisuus, todella kaunis. Tykkään <3 Takki tuo just hyvää särmää tähän.

  VastaaPoista
 5. Belladonna rokkaa - ja laukku sopii erinomaisesti myös tällaiseen rennompaan ja räväkämpään menoon! Meillä oli viikonloppuna jo sellaiset helteet, että biker-takki oli aivan liikaa. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Ai hitsi tosi yes asu ja nyt on tännekin hankittu tuollainen oma bikertakki. :)

  Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista