keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Ostosreissu Tallinnaan



Lauantaina olin kaverini kanssa päiväreissulla Tallinnassa. Emme kierrelleet vanhassakaupungissa tai hemmotelleet itseämme kasvohoidoissa. Matkan päämäärä oli vain ja ainoastaan tammikuun alennusmyynnit. Ja mehän sitten kiertelimmekin kauppoja ihan urakalla ja lopulta tuli kiire laivaan.

Olemme olleet vastaavalla shoppailumatkalla aiempinakin vuosina ja joka kerta tehneet superhyviä löytöjä. Naapurimaan alennusmyynnit ovat siitä ihania, että alevaatevalikoima on erittäin laaja,  alennukset ovat todella mittavia ja vaatteista löytyy kokoja joka lähtöön. Tälläkään kertaa yksikään vaate ei jäänyt ostamatta sen vuoksi, että en olisi löytänyt omaa kokoani.

Kauppoja kierrellessä saimme tuntumaa myös kevätuutuuksiin, niitä kun oli tullut jo yllättävän paljon valikoimiin. Klassisten mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi väreinä näytti olevan eniten tarjolla puuterinsävyjä, hentoa vaaleanpunaista sekä vihreää eri sävyissä. Esim. Ivo Nikkolon valikoimissa puuterin rinnalle yhdistettiin vaaleaa murrettua vihreää, mutta kaupoissa oli esillä hyvin paljon muitakin sävyjä aina heleän kirkkaasta viehättäviin metsänsävyihin. En ole erityisemmin vihreän ystävä, mutta kieltämättä väri alkoi kiehtoa. Jonkin verran näkyi myös pirteää tumman-/sinapinkeltaista varsinkin asusteissa sekä raikasta sinistä.







Raitapaitoja tai raidallisia vaatteita ylipäätään en huomannut juuri lainkaan. Sen sijaan ruutu tuntuu olevan niin housujen, hameiden, mekkojen, bleisereiden kuin ulkotakkienkin suosikkikuosi.


Kaikista silmiinpistävintä kevätvaatteiden joukossa oli kuitenkin kukkakuvioiden runsaus: iloisia sateenkaaren värejä yleensä tummalla pohjalla.
Kukkavaatteita oli myös alerekkien joukossa yllin kyllin, joten minäkin sain jonkinlaisen kukkainspiksen ja tulin hankkineeksi useammankin värikkään vaatteen. Tulipahan kerralla kunnon väripläjäys vaatekaappiin!






Olen jo jonkin aikaa kaivannut uusia mustia farkkuja. Nyt sain niitä jopa kahdet; rennon harmaan mustat ovat passelit vapaa-ajalle, valkoisin kanttauksin koristellut täysin mustat puolestaan sopivat myös työkäyttöön.



Maltoimme sentään käydä syömässä ja paikaksi valikoitui tunnelmallinen kellariravintola Munka Kelder. Saapuessamme oli sopivan tyhjää kuvausta ajatellen, mutta pois lähtiessä ravintola oli lähes täynnä. Suosittu paikka!



Meillä oli rankka, mutta mukava shoppailupäivä ja totesimme, että vuoden päästä otetaan uusiksi. Sitä ennen olisi kiva tehdä hemmottelumatka, jolloin ostosten sijaan keskittyisimme kasvo-, käsi- ja jalkahoitoihin.

Hyvää viikon jatkoa!






6 kommenttia:

  1. Ai että Tallinnassa on aina ilo käydä ja sieltä löytyy aina jotain kotiinkin, yleensä, leipää, kukkia, leivoksia, kosmetiikkaa ja kenkiä.

    Ihanaa helmikuun alkua Belladonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkia teki mieli ostaa, mutta en viitsinyt kantaa niitä tällä kertaa. Ihanaa helmikuuta Tiia!

      Poista
  2. Oi kivalta näyttää! Aina kiva käydä "jossain muualla" ostoksilla, saa hiukan erilaista näkövinkkeliä muotiin ja omaankin vaatekaappiin. Mukavaa talvipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Tuntuu, että Suomessakin eri kaupungissa käydessä löytää ihan uusia tuotteita tutuista liikkeistä.

      Poista
  3. No sieltähän on nyt löytynyt vaikka mitä kivaa. Minua on tuo vihreä käynyt kiinnostamaan niin vaatteissa kuin sisustuksessakin <3
    Ihanaa helmikuun ensimmäistä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole koskaan ollut mitään vihreää sisustuksessa, mutta sohvatyynyt, torkkupeitot ym. näyttivät oikein kivalta, kun kaupoissa on niitä katsellut. Ihanaa helmikuun alkua!

      Poista