tiistai 2. tammikuuta 2018

Mustaa ja vaaleansinistä


Vuosi on taas vaihtunut ja voimme innolla odottaa, mitä uutta ja mielenkiintoista vuosi 2018 tuo tullessaan. Kalenteriin on jo tullut kirjattua ylös yhtä sun toista mukavaa, on kivoja menoja, ystävien tapaamisia ja kuukauden kuluttua jopa ystävän häät. Näiden hauskojen tapahtumien myötä jaksaa paremmin jopa nämä Etelä-Suomen tympeän pimeät ja vesisateiset päivät ja ennen kuin huomaakaan, olemme jo keväässä.

Kovaa vauhtia on myös loppuvuosi vilahtanut; huomasin juuri, että edellisestä asupostauksesta on jo pari viikkoa aikaa. Mutta hyvä, kun nyt arkirutiinien myötä saan myös blogipäivitykset ajan tasalle.

Kesällä ostin Lindexiltä vaaleansiniset farkut, jotka ovat näkyneet asukuvissa lukuisat kerrat. Näin vaaleat farkut jäävät itselläni pääsääntöisesti kesäkauden vaatteeksi. Kyseiset farkut ovat valikoituneet ylleni monesti koko syksyn ja alkutalven aikana, sillä ne ovat äärimmäisen mukavat päällä. Tänään pyörähdin pikaisesti Lindexillä katsastamassa, olisiko vastaavanlaisista farkuista myös tummansinistä versiota. Yhdet näyttivät aikalailla saman tyyppisiltä, mutta en ehtinyt sovittaa niitä. Täytyy joku päivä uudemman kerran käydä kokeilemassa, miltä malli näyttää ja tuntuu päällä.

Viime viikolla valitsin farkkujen pariksi mustaa niin poolopaidan kuin bleiserinkin muodossa. Pidän vaaleansinisen ja mustan yhdistelmästä, joka varsinkin näin talvikautena toimii kivasti. Kokomustat asut ovat mieluisia ja käytän niitä usein, mutta välillä on kuitenkin kiva pehmentää mustan jyrkkyyttä vaalealla värillä.
Jos vaaleat sävyt raikastavat mustaa, niin toisaalta musta tuo särmää pastellin sävyihin. Kuukausi sitten yhdistin rennon lauantaiasun farkkuihin samanvärisen neuleen. Yhdistelmä näytti hieman valjulta, joten lisäsin neuleen alle mustan paitiksen, joka toikin asuun heti kaivattua kontrastia.Hyvää vuoden alkua! Tuokoon vuosi mukanaan iloa ja onnea!

11 kommenttia:

 1. Nuo farkut on kyllä tosi hyvät ja sopii monenlaisen yläosan kanssa. Omat suosikkifarkkuni ovat myös Lindexistä ja niissä on sopivasti jämäkkyyttä ja strechiä.
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissäkin on elastaania hieman, 2%, todella mukavat mutta eivät löpsähdä, niin kuin jotkut elastaania sisältävät farkut.

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja värit todella sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nicola! Musta ja vaaleanpunainen on myös kiva yhdistelmä, josta tykkään.

   Poista
 3. Tykkään sun tyylistäsi, olen sen varmasti jo sata kertaa sanonutkin. Hyvin yhdistelet asujasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Ja minä niin tykkään sun tyylistä!

   Poista
 4. Kiva seurata vinkkejäsi! Hyvännäköiset farkut ja koko asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kiva kun olet löytänyt blogini!

   Poista
 5. Moinikäyttöiset ja mukavat farkut ovat kyllä ihan mahtavat olla olemassa. Toivottavasti löytyi uudet samanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran jo löysin vastaavat, mutta eipä sitten ollut mun kokoa jäljellä. Kyllä harmitti. Uusi yritys lähipäivinä.

   Poista
 6. Hyvä ja toimiva asukokonaisuus! Minä käyn kanssa usein Lindexissa katsastamassa housrekit. Heidän mallit istuvat loistavasti. Nytkin löysin uudet mustat housut alesta.

  VastaaPoista