sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Viikon 1 huiput

Voi että oli ihana herätä tänään, kun viime päivien synkän pilvisyyden sijaan taivas oli selkeä. Auringonpaiste tuntui ihanan virkistävältä ja oli ihan pakko päästä ulos. Parempaa ulkoilusäätä ei olisi voinut olla!Viikko on jälleen vilahtanut ohi sellaista vauhti, että millään ei uskoisi, että uudenvuodenaatto oli vain viikko sitten. Juhlistimme uutta vuotta kotona rennoissa merkeissä. Olin valmistanut vähän pikkupurtavaa, jonka jälkeen nippa nappa jaksoin vielä lähteä katsomaan ilotulituksia. 

Kuusen veimme ulos ja joulukoristeet laitoin odottamaan ensi vuotta torstaina. Olohuone tuntui oudolta, kun kuusi ei enää hallinnut huonetta ja valot sekä koristeet oli korjattu pois odottamaan ensi vuotta. Muutaman valosarjan jätin vielä piristämää pimeää talvikautta.Eilen kävin ihastelemassa Lux Helsinki -tapahtuman valoteoksia. Tuomiokirkon ja paloaseman valoshowt olivat kerrassaan upeita ja tykkäsin kovasti myös Koulupuistikon sadoista lyhdyistä. Teokset ovat nähtävillä 10.1. saakka, joten vielä ehdit käydä tutustumassa tämän vuoden teoksiin.


En seuraa jääkiekkoa mitenkään aktiivisesti, mutta pari-kolme kertaa kaudessa on hauska päästä katsomaan livenä Helsingin IFK:n otteluita. Viimeisen 6 vuoden aikana on vain käynyt niin, että jokaisessa matsissa, jossa olen ollut, IFK on hävinnyt. Vihdoinkin tiistaina taika murtui ja joukkue sai kotivoiton! Olipa hyvä matsi!
Vuoden ensimmäinen viikko sujui siis kivoissa merkeissä. Miten siellä päässä uusi vuosi on lähtenyt käyntiin?

Hyvää viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia!
    Aurinkoinen sää tosiaan piristi tätä päivää ja luvassa lisää.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Minä lomailin tuon ekan viikon ja tällä viikolla oli takkuinen paluu arkeen :) Hyvin olisi vielä lomailu maistunut :D

    VastaaPoista