maanantai 27. maaliskuuta 2017

Viikon 12 huiput

Viime viikolla nautin yli kaiken pienistä yksinkertaisista asioista kuten aurinkoisista kevätpäivistä, pitkistä kävelyistä, valon lisääntymisestä ja sateetkin tuntuivat mukavilta, sillä niiden myötä loputkin lumet ja jäät saavat kyytiä. Olen ollut erittäin iloinen jopa lakaisukoneista ja putsausautoista, kun ne puhdistavat lähikadut ja piha-alueet hiekasta ja hienon hienosta pölystä, joka kirvelee silmissä ja kutittaa nenässä. Nekin ovat varma ja odotettu kevään merkki.

Keväästä myöhäiseen syksyyn parveke on yksi lempipaikoistani kotonamme. Talven mittaan sinne kertyy kuitenkin kaikenlaista ylimääräistä pikkukrääsää ja roinaa, joita olen lykännyt "säilöön" sekä toisaalta roskaa kuihtuneista istutuksista. Viikonloppuna siivosin parvekkeen kevätkuntoon. Ostin muutaman iloisen värisen narsissin lisää ja suurin osa talvi-istutuksista sai lähteä. Muutama tosin sai vielä jäädä siihen saakka, kun hankin lisää kevätkukkia. Ruohosipuli on jatkanut kasvamistaan ja istutin sen seuraksi timjamin ja oreganon. Ne kestivät viime vuonna hyvin kylmiäkin ilmoja, saa nähdä, miten käy tänä keväänä.


Järjestelin tyhjät ruukut, sinkkiastiat ja muut tarpeelliset tavarat siisteihin pinoihin tai tein kivoja asetelmia. Niistä kuvia myöhemmin tulevissa postauksissa. Aurinko lämmittää lasitetun parvekkeemme niin, että parhaimmillaan lämpöasteita on ollut pitkälti yli 20 ja olenkin jo ehtinyt nauttia useamman teekupposen siellä.Torstaina osallistuin Lindexin järjestämään asiakasiltaan. En ollutkaan pitkään aikaan käynyt kyseisen ketjun liikkeissä, joten nyt oli hyvä tilaisuus tutustua tarjontaan.Raikas sinivalkoraitainen paita olisi ihana kesävaate


Pilkullinen mekko ja valkoinen kuvioneuletakki oli suloinen yhdistelmä

Nilkkapituisten farkkujen kiva yksityiskohta oli...

... nappikoristeiset ja piparkakkureunaiset vinot taskunsuut

Raitapaita toi elävästi mieleen  -70-luvun niin kaverilleni kuin minullekin


Taas kerran ihastuin pitsivaatteisiin. Ne ovat vastustamattomia.

Kivat röyhelöt koristivat muuten simppeliä neuletta

Mukavan oloisia vaatteita, joita täytyy käydä katsomassa uudelleen ja kokeilemassa paremmalla ajalla.

Mahtavaa maaliskuun viimeistä viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti