torstai 2. maaliskuuta 2017

Burgundia

Niin on maaliskuu pyörähtänyt käyntiin; asia, josta olen erityisen iloinen. Päivän pituus on jo nyt yli 10 tuntia, ja tuntuu siltä, että mitä enemmän valo lisääntyy, sitä virkeämmältä olo tuntuu. Olen täällä blogissakin hehkuttanut muutamaan otteeseen, kuinka kevätfiilis on vaikuttanut myös pukeutumiseen. Vielä en ole kuitenkaan tyystin siirtynyt kevätkamppeisiin, vaikka ne kaikista paksummat neuleet taitavat jäädä odottamaan ensi talvea.Burgundi on yksi lempiväreistäni, jota olen tykännyt käyttää teinivuosista lähtien. Vaikka miellän viininpunaisen nimenomaan talvi- ja syyskauden väriksi, minulla on aika monta kesävaatettakin kyseisessä värissä. Monta vuotta sitten ostamani neuletakkikin soveltuu mainiosti pidettäväksi myös viileillä kesäilmoilla ja on oikein kiva yhdistettynä nuden tai puuterin sävyihin. Tällä kertaa valkoinen t-paita tuntui raikkaalta valinnalta ja sitä vasten kaulakorun värit erottuivat hyvin.

Korujen kivet ovat värjättyjä akaatteja ja väriensä vuoksi nimesin setin aikoinaan Syksyksi. Käväisi mielessä, että vastaavanlainen statement-kaulakoru vaaleissa sävyissä voisi olla aika kiva kevät- ja kesäasujen seuraksi. Täytyypä laittaa työlistalle.


Oikein mukavaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Burgundi on hieno väri ja sinulle se sopii upeasti.
  Ja koru - ihana!
  Hyvää maaliskuun alkua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Oikein hyvää maaliskuun alkua myös sinulle!

   Poista
 2. Väri sopiikin sinulle ihanasti!
  Tuo kaulakoru on aivan uskomattoman kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Korukivistä saa hienoja koruja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

   Poista
 3. Ihana koru! Voiko sinulta tilata koruja? Juuri tuo koru olisi ihana kevät- ja kesäasujen seuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjo, teen koruja myös tilauksesta. Laitapa minulle sähköpostia osoitteeseen nellona@hotmail.com, niin laitan sinulle lisätietoja, kyselen väritoiveita ym. Mukavaa perjantaita!

   Poista