torstai 9. maaliskuuta 2017

Hiukset kuntoon Morocconoil-hoitoöljyllä

 

Yleensä talven kovat pakkaset vaikuttavat jonkin verran niin ihooni kuin hiuksiinikin. Vaikka olemmekin välttyneet paukkupakkasilta, viime viikkojen aikana olen kärsinyt "kuivuusongelmista". Kasvoissa iho on ollut hieman tavallista kuivempi, mutta pysynyt kuitenkin aika hyvässä kunnossa kosteuttavien ja hoitavien tuotteiden ansiosta. Kädet sen sijaan ovat huomattavasti normaalia kuivemmat ja karheat, eikä edes niiden rasvaus monta kertaa päivässä tunnu auttavan. Kynnet liuskottuvat ja napsahtavat helposti poikki osuessaan johonkin. Varsinainen murheenkryyni ovat kuitenkin hiukset. Ne ovat natisevan kuivat ja hauraat säännöllisistä kampaajakäynneistä huolimatta. Ne ovat myös hyvin sähköiset ja aamuisin on pakko suihkauttaa niihin lakkaa taltuttaakseni lennokkaat haituvat.

En ole ollut mikään hiusöljyjen ystävä ja kaikki kokeilemani öljytuotteet ovat jääneet kaappiin muutaman kokeilukerran jälkeen. Ne ovat jättäneet ohuet hiukseni tahmaisiksi, veltoiksi ja likaisen näköisiksi. Ja jos olen vähentänyt öljyn määrää, siitä ei ole ollut mitään hyötyä hiuksille. Niinpä jossain vaiheessa päätin, että öljykokeilut saavat osaltani riittää ja siten paljon kehuja saaneet Morocconoil-hoitoöljytkin ovat osaltani jääneet testaamatta.

Nyt sain kokeeksi pienet pullot Morocconoil-öljyjä; Morocconoil Treatment öljyn sekä Morocconoil Treatment Light version. Öljyt sisältävät arganpuun pähkinöistä uutettua, runsaasti antioksidantteja sisältävää arganöljyä, joka auttaa hiuksia palauttamaan niitä vahvistavia vitamiineja, proteiineja ja rasvahappoja.Öljy lupaa elvyttää ja vahvistaa hiukset ja parin viikon koekäytön jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen. Olen levittänyt pienen määrän öljyä joka pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin tai muotoilutuotteen joukkoon sekoitettuna kuiviin hiuksiin. Hoitoöljy on tehnyt hiuksistani pehmeät ja joustavat ja ne näyttävät ja tuntuvat terveiltä ja kimmoisilta. Sähköisyyskin on tipotiessään. Ensimmäinen kerta, kun hoitoöljy ei jätä hiuksia päätä nuoleviksi ja rasvaisen näköisiksi naruiksi.


Rutikuiviin hiuksiini olen useimmiten käyttänyt kaikille hiuslaaduille soveltuvaa Treatment-hoitoa, mutta olen kokeillut myös Light-öljyä, joka on tarkoitettu hennoille hiuksille. Uskon, että normaalikuntoisiin hiuksiini kevyemmän koostumuksen öljykin olisi riittävän hoitava tuote.

Olen niin vaikuttunut ja vakuuttunut Morocconoil-hoitoöljyjen tehosta, että käytettyäni testipullot aion käydä ostamassa joko riittoisan 100ml pullon (44-50€) tai näppärän kokoisen 25ml pullon (10-15€). 

Heippa ja viikonlopun odotusta!2 kommenttia:

  1. Sama vika täällä. Kuivat latvat ja hoitoa hiuksille hakusessa. Olen joskus kokeillut pikkupurkkia Maroccon Oilia, tykkäsin. Se on hoitavampi kuin mikään muu kokeilu tähän mennessä. Mukavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla Morocconoilin muitakin hiustuotteita, olen kuullut niistä paljon hyvää.

      Poista