maanantai 15. syyskuuta 2014

Viininpunaista maanantaitaViikonlopun olin tietsikan ja netin ulottumattomissa ja perjantaina surullisissa merkeissä ei ollut fiilistä julkaista asukuvia. Mutta nyt muutaman päivän blogitauon jälkeen on aika taas palata asukuvien pariin.

Olen tosi tyytyväinen, kun viininpunaisia vaatteita on taas ollut parin-kolmen vuoden ajan kauppojen valikoimissa. Se on nimittäin väri, josta olen tykännyt aina. Lukiossa muistan käyttäneeni paljon viininpunaista liiviä ja opiskeluaikana lempivaatteeni oli viininpunainen neuletakki, jota käytin mm. samanväristen loafereiden ja harmaiden housujen kanssa. Samaa väriyhdistelmää ja samantyyppistä asua tykkään käyttää edelleen.

Tänään oli kuitenkin hamepäivä ja valitsin päälle Bordeaux'n punaisen pliseeratun sifonkihameen, jonka ostin vuosi sitten. Hame on ollut kovassa käytössä ja kuviinkin se on päässyt useamman kerran. Neuletakin kanssa se muodostaa kokonaisuuden, joka on siisti, mutta tuntuu päällä kuitenkin mukavan huolettomalta.
Lasisen rannekorun ja sormuksen olen tehnyt itse sulatuslasikurssilla.Perjantai oli meille surupäivä, kun pikku koirulimme nukkui pois. Lähes 15 vuoden ajan se ilahdutti meitä iloisella olemuksellaan ja oli touhukkaana mukana tekemisissämme. Kiitos!

14 kommenttia:

 1. Voi mä olen niin pahoillani surusi puolesta. Mä NIIN tiedän tunteen ja fiiliksen. Itselläni oli aiemmin kääpiövillis, joka eli 14,5 vuotiaaksi, joten surun määrä on tiedossa. Halauksia ja voimia. Muista aina teidän ihanat hetkenne. p.s. kiva tuo sun hameesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Tänäänkin on vielä monesti tullut tippa silmään, ja koti tuntuu niin tyhjältä. Onneksi hyvät ja hauskat muistot jäävät.

   Poista
 2. Pitkäaikaisen lemmikin menettäminen on surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kyllä sitä ehtii vuosien saatossa niin kiintyä lemmikkiin, että menettäminen tuntuu pahalta.

   Poista
 3. Kurjaa tuo koirulin poismeno :( tuo viininpunainen hameesi on kaunis ❤️ Itsekin tykkään viininpunaisesta tosi paljon !

  VastaaPoista
 4. Voimia lemmikin poismenon johdosta. Kun perheenjäsen lähtee, jää suru vieraaksi vielä pitkään. Mutta onneksi jäävät muistotkin <3

  VastaaPoista
 5. Voimia sinulle <3 ...kiva väri tuo viininpunainen !

  VastaaPoista
 6. Jaksamista ja voimia! <3 Asukokonaisuus on kaunis :)

  VastaaPoista
 7. Voimia ja jaksamista. Rakkaan ystävän poistuminen on iso juttu.

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille jokaiselle kauniista lohdutuksen sanoista. Ikävä laantuu jossain vaiheessa ja jäljelle jäävät kauniit muistot.

  VastaaPoista
 9. Vielä tätäkin kautta osaanottoni suruunne. Se, joka ei ole omistanut koiraa, ei tiedä sitä ilon ja hauskojen hetkien määrää, jonka lemmikki on tuonut elämään. Silloin ei voi myöskään tietää sitä kuinka suuren surun lemmikin poislähtö saa aikaan. Mun kaksi koiraani on kuollut juuri näin syyskuussa ja kun lehdet alkavat kellastua, vielä vuosienkin jälkeen iskee ikävä. Kaikki ne jättävät tassun kokoisen jäljen sydämeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivittäin on lukuisia tilanteita, tapahtumia ja rutiineja, joissa pikku koiruli tulee mieleen.

   Poista
 10. Kaunis yhdistelmä. Itse en oikein osaa viininpunaista(kaan ) käyttää mutta ihastelen sitä aina muiden yllä.

  Osaanottoni <3

  VastaaPoista
 11. Mullakin on värejä (esim. vihreä, keltainen, oranssi), joita en itse osaa tai voi käyttää, mutta jotka näyttävät muilla kivoilta. Kiitos myötätunnosta.

  VastaaPoista