maanantai 22. syyskuuta 2014

Viininpunaista ja harmaata

Yleensä olen joka vuosi into pinkeänä odotellut syysvaatteiden esiin kaivamista ja mahdollisesti uusien hankkimista. Vaikka niin kovasti lämpimistä ilmoista ja helteistä nautinkin, tunnen syysasut kuitenkin enemmän omikseni, ja olen siirtynyt aina niiden käyttämiseen mahdollisimman pian loman loputtua.

Tänä vuonna olen kuitenkin viimeiseen saakka sinnitellyt ja käyttänyt kesäisempiä vaatteita ja kenkiä ainakin osana asukokonaisuuksia poikkeuksellisen pitkälle syksyyn. Neuleet ovat pysyneet hyllyllä lähes koskemattomina (paitsi neuletakit, joita käytin myös kesällä), paksummat takit varastossa ja kaulahuivienkin käyttö lisääntyi vasta viime päivinä.

Eilen huomasin innostuvani ihan tosissani syksyvaatteista ja käyväni läpi neuleitani samalla miettien, minkälaisiin vaatteisiin niitä yhdistelisin. Olen yrittänyt tietoisesti opetella ja kokeilla uusia kombinaatioita sen sijaan että aamutuoksinassa kiskaisen ylle vaatteet tuttujen kaavojen ja väriyhdistelmien mukaisesti. Vanhemmatkin vaatteet tuntuisivat lähes uusilta, kun useammin yhdistäisi ne uudella tavalla tai eri värien kanssa kuin yleensä.

Tämän aamun valinnassa ei kyllä ollut mitään uutta ja ihmeellistä. Viininpunaisen ja harmaan yhdistelmä on ollut vuosia yksi lemppareistani ja siihen sitten päädyin tänäänkin. Puuvillaneuleen alle lisäsin silkkisen kauluspaidan ja kaulaan kepeän neliöriipuksen.
Hyvää syksyistä iltaa!


10 kommenttia:

 1. Ihanasti yhdistyy harmaa ja viininpunainen. Sopii sulle nämä värit hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Löysin jonkun lukioaikaisen kuvan, jossa mulla on päällä samat värit kuin tänään. Taidan tosiaan olla tykästynyt joihinkin väriyhdistelmiin.

   Poista
 2. Kaunis viininpunainen ! Tykkään hurjasti tuosta viinin ja harmaan liitosta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä toimiva pari. Vaikka tykkään ja käytän paljon myös mustaa viininpunaisen kanssa, harmaaseen yhdistettynä kokonaisuus on "kevyempi".

   Poista
 3. Ihana väriyhdistelmä ! sinulle sopii hyvin tuo lämmin viininpunainen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monelle sopii tuo yhdistelmä, joten siinäkin mielessä hyvä väripari.

   Poista
 4. Kuin minun suustani tuo, etten ole vielä syysvaatteita pohtinut :) Vaan nyt se on alettava, tänään saapui syys. Kaunis tuo sinun syysasusi! Viininpunainen ja harmaa ovat kivat yhdessä. Ja tykkään kun sinun paitapuserosi tuolta pilkahtaa!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan se vain on kaivaa lämmintä päälle, ei muu auta. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Harmaa ja viininpunainen sopivat mainiosti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huippuihana yhdistelmä, monet tykkää.

   Poista